Bedrijfszorg van CZ

Werkgevers krijgen een steeds grotere verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid, inzetbaarheid en het verzuim van hun medewerkers.

bijvoorbeeld door:

  • Toenemende wet- en regelgeving vanuit de overheid waar zij aan moeten voldoen.
  • Meer oudere werknemers, omdat mensen steeds langer door moeten werken. Het risico op gezondheidsklachten bij oudere medewerkers is groter en ze verzuimen vaak langer. Dit beïnvloedt de inzetbaarheid.
  • Een toenemende ongezonde leefstijl van medewerkers, waardoor werkgevers te maken krijgen met daarbij horende klachten.
  • Groeiende zorg voor familie- en gezinsleden wat een weerslag heeft op de inzetbaarheid van medewerkers.

Bedrijfszorg is onze zorg

Deze ontwikkelingen brengen risico’s met zich mee voor uw klanten en vragen meer van hun aandacht. CZ begrijpt dit. Daarom gaan wij verder dan alleen het verzekeren van zorg. Want we richten ons op de zorg en gezondheid van mensen. Dus ook op die van medewerkers. Daarmee wordt de zorg van uw klanten, onze zorg.

Hoe we helpen

Samen met uw klanten werken we structureel aan het verbeteren van de gezondheid van medewerkers om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. Hierbij zijn wij actief op drie gebieden: preventie en gezondheidsmanagement, verzuimmanagement en (medische) interventies. We bieden activiteiten om medewerkers gezond aan het werk te houden, helpen verzuim te beheersen en bevorderen bij uitval een snelle terugkeer door de inzet van (medische) interventies. Zo verhogen we de productiviteit, waardoor we verzuim beperken of voorkomen.

Bel ons

Intermediair MKB

088 555 73 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Bel ons

Makelaars Grootzakelijk

088 555 72 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur