Hoe we uw klanten helpen

Met bedrijfszorg van CZ werken we samen met uw klanten aan het verbeteren van de gezondheid van hun medewerkers om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. We adviseren, organiseren en bieden financieringsoplossingen. Zo verhogen we de productiviteit en voorkomen we verzuim. En daarmee kunnen uw klanten kosten besparen.

Onze aanpak is op maat

Elke organisatie heeft specifieke behoeften. Zo is de ene organisatie meer bedreven in het nemen van de regie als het gaat om inzetbaarheid dan de andere. En ook medewerkers verschillen in de begeleiding die zij nodig hebben. Daarom maken wij onze aanpak graag voor uw klanten op maat. Waarbij zij de intensiteit van onze rol bepalen.

Wij helpen met advies, organisatie en financiering

 
Soms is het nodig om specialisten of deskundigen in te schakelen. Interventies inzetten noemen we dat. Daar zijn wij heel ervaren in.  Onze Interventie Experts zijn uw centrale aanspreekpunt en kennispartner als het gaat om reguliere en bedrijfszorginterventies. Zij adviseren uw klanten niet alleen, maar helpen ook bij het organiseren van interventies. En bieden hiervoor financieringsoplossingen. 

Adviseren: Uw klanten krijgen van ons een helder advies hoe zij de gezondheid en inzetbaarheid van hun medewerkers kunnen verbeteren. Dit advies baseren we op een gedegen analyse die inzicht geeft in de knelpunten vanhet bedrijf. Daarvoor gebruiken we onder andere tools en testen, en analyseren we data en bedrijfsinformatie.

Organiseren: Uw klanten krijgen een overzicht met de benodigde (medische) interventies. Dit is speciaal op maat gemaakt volgens het 'matched care principe'. De Interventie Expert organiseert de inzet van interventies en zorgt ervoor dat alle medewerkers van uw klanten hier gebruik van kunnen maken. Vanzelfsprekend betalen zij nooit meer dan de prijs waarvoor wij de interventie ingekocht hebben.

Financieren: Wij bieden uw klanten financiële oplossingen, om bedrijfszorg betaalbaar te houden. Dat doen we onder andere door de aanvullende verzekering van hun medewerkers te gebruiken als financieringsbron bij interventies. En wij bieden werkgeversverzekeringen waaruit interventies kunnen worden gefinancierd. Ook hebben wij kennis van externe financieringsoplossingen zoals subsidies.

Bel ons

Intermediair MKB

088 555 73 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Bel ons

Makelaars Grootzakelijk

088 555 72 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur