Soepel uw financiën regelen

Bij CZ regelt u eenvoudig alle geldzaken van uw zorgverzekering. Bijvoorbeeld met de CZ Declareren app of via Mijn CZ. Ontdek de mogelijkheden.

Declareer eenvoudig uw nota’s met de app

Hebt u een nota gekregen van uw zorgverlener? Declareer de nota in een paar simpele stappen met de CZ Declareren app. Zó eenvoudig werkt het: u maakt een foto van de nota en stuurt die naar ons. Wij doen de rest. Binnen 10 werkdagen staat de vergoeding op uw rekening. De CZ Declareren app is er voor iPhone en Android.

Betaal uw eigen risico in termijnen

Het eigen risico is het bedrag dat u zelf betaalt voordat u een vergoeding krijgt. In 2017 is het verplicht eigen risico € 385,- per jaar. Bij CZ kunt u uw eigen risico gespreid betalen. Dan betaalt u niet uw eigen risico in één keer maar in 10 termijnen. Zo spreid u de kosten over het jaar.

Bekijk of u openstaande rekening bij ons hebt

Bent u het overzicht op uw betalingen even kwijt? Bekijk op Mijn CZ uw openstaande rekeningen. Op Mijn CZ ziet u uw openstaande rekeningen overzichtelijk op een rij. U kunt het totaal in één keer betalen of per rekening apart betalen.

Tref online een betalingsregeling

Loopt u achter met uw betalingen of verwacht u een rekening die u niet in één keer kunt betalen? We willen voorkomen dat u in de problemen komt. Daarom kunt u op Mijn CZ een betalingsregeling aanvragen

. Een betalingsregeling aanvragen gaat helemaal online. U kunt kiezen uit verschillende bedragen en termijnen. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op via CZ Klantenservice 088 555 77 77. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing om te voorkomen dat uw achterstand groter wordt.