Ook in 2017 naar het ziekenhuis van uw keuze

Als klant van CZ kunt u in 2017 weer bij alle ziekenhuizen in Nederland terecht. Oók als uw ziekenhuis nog geen contract met ons heeft.

Naar welk ziekenhuis u ook gaat, u krijgt uw zorg vergoed

Heeft uw ziekenhuis nog geen contract met ons voor 2017? Geen zorgen. Ook in 2017 vergoeden we de zorg waarvoor u verzekerd bent bij alle ziekenhuizen in Nederland.

Onderhandelingen met ziekenhuizen

Elk jaar onderhandelen zorgverzekeraars met ziekenhuizen. Die onderhandelingen zijn nog niet helemaal afgerond. Gelukkig maakt dat voor u helemaal niets uit. U kunt ook in 2017 bij alle ziekenhuizen terecht. En we vergoeden uw ziekenhuiszorg gewoon volgens uw verzekeringsvoorwaarden.

Wel kan het zo zijn dat u in onze Zorgvinder een blauw vinkje achter 'gecontracteerd 2017' ziet staan. Dat betekent dat we met dit ziekenhuis nog in onderhandeling zijn voor 2017, maar u uw zorg gewoon krijgt vergoed volgens uw polisvoorwaarden. Net als bij een gecontracteerd ziekenhuis.

Heeft uw zorgverlener een contract met ons voor 2017? Dan ziet u in de Zorgvinder een groen vinkje.

Uitzonderingen

Voor sommige behandelingen of aandoeningen werken we alleen samen met gespecialiseerde zorgverleners en krijgen dus niet alle ziekenhuizen een contract. Dit kunt u zien aan een rood kruisje. Wilt u toch naar deze zorgverlener? Dan kan dat natuurlijk, maar dan betaalt u mogelijk (afhankelijk van uw polis) een deel van de kosten zelf.

Dit geldt voor:

  • Borstkanker
  • Maagoperaties voor gewichtsvermindering
  • Schisis
  • Langdurige infectie na heup- of knieprothese (infectieprothesiologie)
  • Mohs' chirurgie

Wilt u weten of uw ziekenhuis een contract heeft voor deze behandelingen in 2017? Zoek in onze Zorgvinder op aandoening of kijk bij het aanbod van het ziekenhuis.

Zoek in Zorgvinder

U kunt ook contact opnemen met onze Ziekenhuislijn via (013) 593 82 40.