CZ Interventiewijzer

Als een medewerker door ziekte of een ongeval lange tijd niet kan werken, heeft dat grote gevolgen voor je organisatie. Je moet vervanging vinden, hebt dubbele loonkosten, enz. Hoe sneller de zieke werknemer weer aan de slag kan, hoe beter. Maar wat kun je daar als werkgever zelf aan doen? Hoe vind je een goede oplossing voor zijn gezondheidsprobleem?

Kies zelf een goede oplossing

Met de CZ Interventiewijzer kun je zelf de beste oplossing selecteren voor het gezondheidsprobleem van je zieke medewerker. En kun je de interventie direct aanvragen. De online CZ Interventiewijzer geeft een transparant en onafhankelijk overzicht van erkende gezondheidsoplossingen en aanbieders. Alleen bedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van CZ zijn hierin opgenomen. CZ controleert de bedrijven op 19 punten op het gebied van betrouwbaarheid, toegankelijkheid en doelmatigheid. Zo kies je eenvoudig de meest effectieve oplossing.

Of laat het voor je doen

Je kunt zelf de CZ Interventiewijzer gebruiken, maar je kunt ook de MKB Zorgcoach vragen om de beste oplossing voor je te vinden (kosteloos). Met één telefoontje zet je alles in gang. Dankzij haar kennis van de markt en met hulp van de CZ Interventiewijzer kan de MKB Zorgcoach precies aangeven welke partij het meest geschikt is. Desgewenst regelt de MKB Zorgcoach de interventie ook nog eens voor je. Gemak dient de mens.

Kosten beperken

De hulp van de MKB Zorgcoach is kosteloos, maar er kunnen wel kosten verbonden zijn aan de inzet van de interventie. De tarieven die in de CZ Interventiewijzer staan genoemd, zijn de tarieven die CZ met de interventiebedrijven heeft afgesproken. Je kunt rekenen op de scherpste prijzen en kortingen in de markt. Daarnaast kan de MKB Zorgcoach in sommige gevallen regelen dat de kosten van de interventie worden vergoed. Bijvoorbeeld uit de (aanvullende) zorgverzekering van je medewerker, een werkgeversverzekering of een subsidie. Zo houd je de kosten beperkt.

Passend bij jouw situatie

In de CZ Interventiewijzer staan per aandoening meerdere interventiebedrijven vermeld. Ieder interventiebedrijf heeft immers zijn eigen specialisme, prijs en werkgebied (regio). Zo vind je snel de oplossing die goed aansluit bij zowel jouw organisatie als de problematiek van je medewerker. Zo licht, goedkoop en dichtbij mogelijk.

Vraag aan
Vraag de online CZ Interventiewijzer aan (kosteloos) en ontvang je persoonlijke login


Meer informatie
Download de flyer met nadere uitleg en screenshots van de CZ Interventiewijzer


Geen interesse