De beste fysiotherapie bij (lymf)oedeem

Mensen met (lymf)oedeem hebben last van extreme vochtophoping in het lichaam. Fysiotherapie helpt vocht afvoeren via de lymfe- en bloedbanen. Voor een goede behandeling is extra kennis over lymfoedeem een vereiste. 

CZ sluit daarom alleen contracten met fysiotherapeuten die geregistreerd staan als oedeemfysiotherapeut in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). U bent hierdoor verzekerd van een kwalitatieve behandeling door een fysiotherapeut met specialistische kennis over (lymf)oedeem. Zo kunt u rekenen op de beste zorg.

Kwaliteitseisen CZ voor de beste fysiotherapie bij (lymf)oedeem

De geregistreerde oedeemfysiotherapeuten voldoen aan de belangrijkste kwaliteitseisen van CZ:

  • Speciaal opgeleid voor de behandeling van (lymf)oedeem
  • Kennis van de actuele ontwikkelingen door continue (bij)scholing en opleiding

Waar kunt u terecht?

Fysiotherapie bij (lymf)oedeem is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarvoor u terecht kunt bij gespecialiseerde fysiotherapeuten. Vind fysiotherapie bij (lymf)oedeem bij u in de buurt.

Wat krijgt u vergoed?

U krijgt de hoogste vergoeding als u kiest voor de beste zorg via onze gecontracteerde en gespecialiseerde fysiotherapeuten. U krijgt uw behandeltraject altijd vergoed volgens de voorwaarden van uw verzekeringspakket. Lees alles over de vergoeding fysiotherapie bij (lymf)oedeem.

Overstappen naar een andere fysiotherapeut?

Bent u nu onder behandeling bij een fysiotherapeut waarmee wij voor de behandeling van (lymf)oedeem geen contract meer hebben en wilt u overstappen? Dit kan en mag altijd. Als u hierbij hulp of advies van ons nodig hebt, neem dan gerust contact op met het CZ Zorgteam. Bel (013) 594 91 10 ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur.

Bekijk de vergoeding voor fysiotherapie
Heeft mijn fysiotherapeut een contract met CZ?
Onze afspraken met fysiotherapeuten

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Hoe kan het CZ Zorgteam u helpen?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor persoonlijk advies, het regelen van zorg en het vergelijken van zorgverleners.

Zorgteam