CZ tekent voor samenwerking spoedzorg regio 's-Hertogenbosch

Tilburg, 27 juni 2014

Op 24 juni 2014 ondertekenden Huisartsenpost ’s-Hertogenbosch, Oss, Veghel (HOV), het Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch, en zorgverzekeraars CZ en VGZ de overeenkomsten voor samenwerking tussen de spoedeisende hulp (SEH) en de huisartsenpost en de financiering hiervan. Hiermee is de toekomstige samenwerking in de spoedzorg tijdens avond, nacht en weekend een feit. Medio 2015 komt er één loket voor spoedzorg voor de inwoners van ’s-Hertogenbosch en omgeving waardoor de patiënt nog beter geholpen wordt.

Huisartsartsenpost

Door deze samenwerking verandert er voor u alleen iets als u op de huisartsenpost/SEH komt. Bij een levensbedreigende hulpvraag dient u nog steeds 112 te bellen en bij een spoedeisende hulpvraag buiten kantooruren dient u telefonisch contact op te nemen met de huisartsenpost, zodat zij op tijd, op de juiste plaats, de juiste zorg kunnen leveren. Het is niet de bedoeling dat u zonder te bellen naar de huisartsenpost of SEH gaat, maar mocht dit door omstandigheden toch gebeuren, dan zal de huisarts daar in de nieuwe situatie allereerst beoordelen of u door een huisarts of door een specialist in het ziekenhuis geholpen moet worden. Dit zorgt ervoor dat u dan ook op tijd, op de juiste plaats de juiste zorg krijgt.

Verbouwing

De verbouwing van de huisartsenpost wordt in fasen uitgevoerd om de dagelijkse werkzaamheden niet te belemmeren. Naar verwachting is de nieuwe post medio 2015 klaar en verhuist de huisartsenpost naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Bel ons

CZ Klantenservice

088 555 77 77
Maandag t/m vrijdag 8:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 14:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

06 13 65 19 50
Binnen 4 uur antwoord.
We appen op ma t/m vrij tussen 8:30 uur en 17:30 uur.