Hoe CZ zorg verbetert

We willen de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén.

CZ werkt continu aan de kwaliteit van zorg in Nederland. Samen met zorgverleners, gemeenten, patiënten en belangenorganisaties kijken we naar verbetermogelijkheden en maken we mogelijk dat zorg beter georganiseerd kan worden. We luisteren naar ervaringen van klanten, kijken naar kwaliteit van zorg en welke richtlijnen er zijn voor verschillende behandelingen.

Aandacht voor betere wondzorg, dementiezorg en e-health

Samen de kwaliteit van wondzorg verbeteren

Een wondje lijkt vaak onschuldig. Toch genezen veel wonden slecht. Dát moet anders. En dat kan ook anders. Samen met zorgprofessionals willen we de kwaliteit van de wondzorg in Nederland ingrijpend verbeteren. Onze aanpak laat zien dat wonden veel sneller dicht kunnen. En dat de Nederlandse wondzorg beter kan. Kijk hoe we dit doen.

Waarom we goede wondzorg zo belangrijk vinden

Toekomstbestendige dementiezorg

Het aantal mensen met dementie neemt de komende jaren enorm toe. Wij willen dat iedereen die leeft met dementie in de toekomst kan blijven rekenen op goede zorg en ondersteuning.

Wat doet CZ aan E-Health?

E-health ondersteunt en verbetert uw gezondheid met technologie. Er bestaan inmiddels veel toepassingen, maar verzekerden en zorgverleners maken er nog geen of weinig gebruik van. Wat doet CZ hieraan?
Samen werken aan de implementatie van e-health

Wat doen we nog meer