De beste bekkenbodemfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut helpt bij het leren herkennen en trainen van alle belangrijke spieren rondom het bekken en maakt daarbij soms gebruik van speciale apparatuur. Zij hebben een extra opleiding gevolgd om kennis en ervaring op te doen over de beste behandeling bij bekkenbodemklachten.

CZ sluit voor de behandeling van bekkenklachten alleen contracten met fysiotherapeuten die geregistreerd staan als bekkenfysiotherapeut in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). U bent hierdoor verzekerd van een behandeling op maat door een fysiotherapeut met specialistische kennis over bekkenbodemklachten. Zo krijgt u de beste zorg.

Kwaliteitseisen CZ voor bekkenbodemfysiotherapie

De geregistreerde bekkenbodemfysiotherapeuten voldoen aan de belangrijkste kwaliteitseisen van CZ:

  • Speciaal opgeleid voor de behandeling van bekkenbodemklachten.
  • Kennis van de actuele ontwikkelingen door continue (bij)scholing en opleiding.

Waar kunt u terecht?

Bekkenbodemfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarvoor u terecht kunt bij gespecialiseerde bekkenbodemfysiotherapeuten.

Vind bekkenbodemfysiotherapie bij u in de buurt

Wat krijgt u vergoed?

De vergoeding geldt als u naar een zorgverlener gaat waarmee we afspraken hebben gemaakt over kwaliteit en prijzen. U krijgt uw behandeltraject altijd vergoed volgens de voorwaarden van uw verzekeringspakket. Lees alles over de vergoeding bij bekkenfysiotherapie.

CZ Zorgteam

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.