Informeer uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering van CZ

CZ is blij dat wij één van de drie partijen zijn die het nieuwe contract gegund is. Op deze pagina vindt u middelen die helpen de collectieve zorgverzekering onder de aandacht van uw medewerkers te brengen.

Help uw medewerkers een goed vergelijk te maken

Om uw medewerkers te helpen bij het maken van een vergelijking wordt in opdracht van gemeenten, de provincies en de waterschappen een vergelijkingssite, www.collectiefzorgaanbod.nl, gemaakt. Hier kunnen uw medewerkers vanaf 19 november een vergelijking en eventueel direct een keuze maken.

Laat uw medewerkers profiteren van de collectieve zorgverzekering CZ

Om zoveel mogelijk medewerkers de voordelen van CZ te laten ervaren, bieden wij u verschillende middelen waarmee u de collectieve zorgverzekering onder de aandacht kunt brengen.

Vanaf week 47 (21-25 november)

Vanaf week 48 (28 november – 2 december)

U kunt CZ ook onder de aandacht brengen met behulp van een poster en/of flyer. Mocht u hierin interesse hebben neem dan contact op met: bedrijvendesk@cz.nl of telefoonnummer 088 555 71 00.

Donderdag 8 december (webinar voor medewerkers)

Op 8 december van 20.00-21.00 uur kunnen uw medewerkers online aanschuiven via computer, laptop of tablet. Hét moment waarop we uw medewerkers online uitgebreid informeren over de pakketten, premies en overige voordelen van CZ.

Uw medewerkers kunnen zich nu al aanmelden op deze speciale website.
Maar ook, vanaf 19 november, op de speciale sites van CZ: www.cz.nl/vng, www.cz.nl/ipo of www.cz.nl/uvw 

Vanaf week 50 (12-15 december)

Uw persoonlijke aanmeldpagina bij CZ

Uw medewerkers kunnen ook de speciale websites voor gemeenten (www.cz.nl/vng), provincies (www.cz.nl/ipo) of waterschappen (www.cz.nl/uvw) bezoeken. Deze sites zijn vanaf 19 november bereikbaar. Hier kunnen alle medewerkers eenvoudig:

  • een premieberekening maken;
  • een offerte aanvragen;
  • direct een verzekering afsluiten;
  • online pakketadvies krijgen;
  • alle voordelen van de collectieve zorgverzekering lezen.

Als uw medewerkers kiezen voor CZ, zeggen wij de huidige zorgverzekering automatisch op. En bij vragen of twijfel staan onze adviseurs voor uw medewerkers klaar. Ze mogen ons altijd bellen op het telefoonnummer 088 555 79 80.


Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Mail ons

Stel uw vraag per e-mail

Stuur uw vraag