Verken de bedrijfszorgmarkt met de CZ Bedrijfszorgverkenner

Het is voor veel werkgevers een hele klus om de juiste soort interventie te vinden. Daarom delen we onze expertise graag met u. We hebben de markt opgedeeld in overzichtelijke categorieën. Zo weet u wanneer u bedrijfszorg kunt inzetten en hoe wij daarbij ondersteunen. Laat u inspireren door de bedrijfszorgverkenner.

Werken aan de gezondheid van medewerkers

De handige online bedrijfszorgverkenner maakt u direct wegwijs in het omvangrijke en complexe bedrijfszorglandschap.  Aan de hand van enkele vragen krijgt u een helder overzicht met geschikte Een interventiecategorie is een cluster van soortgelijke interventies. Voorbeelden zijn: arbeidsdeskundig onderzoek, outplacement, psychische begeleiding, haalbaarheidsonderzoek, re-integratie 2e spoor, mindfulness, belastbaarheidsonderzoek fysiek en bedrijfsmaatschappelijk werk.
.

Ook uw medewerkers kunnen de bedrijfszorgverkenner gebruiken. Dit helpt u bij het voeren van een goed gesprek. En als u Interventies helpen u verzuim te verkorten of te voorkomen. En kunnen een situatie op de werkvloer verbeteren of een probleem oplossen. Bijvoorbeeld een cursus mindfulness, een training stoppen met roken of een werkplekonderzoek. Interventies kunnen worden ingezet als iemand al klachten heeft, maar ook preventief.
wilt inzetten, helpen de CZ Interventie Experts u natuurlijk graag.

Voordelen van de bedrijfszorgverkenner

  • Verken de bedrijfszorgmarkt op een interactieve manier
  • Krijg interventiecategorieën, passend bij uw zorgvraag
  • U hoeft niet in te loggen
  • Makkelijk te delen met uw medewerkers
  • Kosteloos, ook als u geen klant bent van CZ

Zo werkt de bedrijfszorgverkenner

De bedrijfszorgverkenner neemt u in een paar stappen mee naar de juiste interventiecategorieën:

  1. Kies het thema dat u wilt verkennen

  2. Beantwoord enkele vragen

  3. Krijg direct een overzicht met passende interventiecategorieën

Kies uw thema

De komende periode breiden we dit uit met andere werkgerelateerde thema’s.

Leefstijl

Verken interventiecategorieën die zich richten op de leefstijl van één of meerdere medewerkers. Bijvoorbeeld stoppen met roken, slaap, vitaliteit en mindfulness.

Preventief onderzoek

Verken de mogelijkheden om inzicht te krijgen in de gezondheid van uw medewerkers. Bijvoorbeeld een online gezondheidscheck of basis preventief onderzoek.

Mentaal

Kijk welke mogelijkheden er zijn om medewerkers te helpen die even niet goed in hun vel zitten. Bijvoorbeeld met coaching of online hulpprogramma’s.

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.