Fysieke belasting aanpakken? Start vandaag nog

Wilt u ook aan de slag? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u nog geen klant bij CZ bent.

Zó werkt het

 1. Maak een afspraak

  Maak een afspraak met een expert van CZ. Wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

 2. Uitgebreide analyse

  Met informatie uit verzuimdata, de GezondWerkenTest, Preventief Medisch Onderzoek of een Zorgconsumptierapportage sporen we verzuimrisico’s in uw bedrijf op.

 3. Advies en plan van aanpak

  Ontvang een rapport met: risico’s die opvallen en mogelijke oplossingen. Bepaal samen welke risico’s u wilt aanpakken en welke interventies daarbij kunnen helpen

 4. Bepaal het zorgpad

  Beantwoord samen met de CZ Interventie Expert en uw medewerker(s) vragen over fysieke klachten, leefstijl en belastbaarheid en kies een passend zorgpad.

 5. Kies interventies en providerboog

  Kijk of uw huidige providers voldoende zijn om de risico’s aan te pakken. Maak gebruik van het uitgebreide netwerk uit de CZ Interventiewijzer.

 6. Organiseren en financieren

  Laat de organisatie aan ons over. De Interventie Expert adviseert u, regelt de interventie-aanvraag, kijkt naar financieringsmogelijkheden en houdt contact met u en uw medewerkers.

Onze experts staan voor u klaar

Wacht niet langer en pak verzuim door fysieke belasting direct aan. Bel ons vandaag nog voor een effectieve aanpak of passende interventies.

Maak direct een afspraak
 • U houdt de regie, wij bieden de expertise
 • Van analyse tot aanpak en de inzet van interventies
 • Wij adviseren u en regelen de interventies
 • En denken mee over de financiering

Neem contact op met CZ Zakelijk

We helpen u graag met al uw vragen over het gezond en inzetbaar houden van uw medewerkers en de collectieve zorgverzekering.