Fysieke belasting aanpakken? Start vandaag nog

Wacht niet langer en pak verzuim door fysieke belasting direct aan. Bel ons vandaag nog voor een effectieve aanpak of passende interventies. Onze experts staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak

Of bel 088 555 71 00

Dit mag u verwachten

  • U houdt de regie, wij bieden de expertise
  • Van analyse tot aanpak en de inzet van interventies
  • Wij adviseren u en regelen de interventies
  • En denken mee over de financiering

Kalender

1. Maak een afspraak

Maak een afspraak met een expert
van CZ. Wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

Analyseer

2. Uitgebreide analyse

Met informatie uit verzuimdata, de GezondWerkenTest, Preventief Medisch Onderzoek of een Zorgconsumptierapportage sporen
we verzuimrisico’s in uw bedrijf op.

In gesprek

3. Advies en plan van aanpak

Ontvang een rapport met: risico’s die opvallen en mogelijke oplossingen. Bepaal samen welke risico’s u wilt aanpakken en welke interventies daarbij kunnen helpen

Wegwijzer

4. Bepaal het zorgpad

Beantwoord samen met de CZ Interventie Expert en uw medewerker(s) vragen over fysieke klachten, leefstijl en belastbaarheid en kies een passend zorgpad.

Providerboog

5. Kies interventies en providerboog

Kijk of uw huidige providers voldoende zijn om de risico’s aan te pakken. Maak gebruik van het uitgebreide netwerk uit de CZ Interventiewijzer.

Advies geven

6. Organiseren en financieren

Laat de organisatie aan ons over. De Interventie Expert adviseert u, regelt de interventie-aanvraag, kijkt naar financieringsmogelijkheden en houdt contact met u en uw medewerkers.

Wilt u ook aan de slag? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Ook als u nog geen klant bij CZ bent. 

Kom in gesprek