De CZ Interventiewijzer

De CZ Interventiewijzer is een handige tool die u snel en makkelijk een overzicht geeft van passende interventies om uw medewerkers fit en inzetbaar te houden. Geheel kosteloos, voor al uw medewerkers. Ook als zij niet bij CZ zijn verzekerd.

Wat is de CZ Interventiewijzer?

De CZ Interventiewijzer geeft bedrijven toegang tot CZ’s netwerk van interventiebedrijven. Dit zijn gecontracteerde bedrijven die enerzijds voldoen aan de kwaliteitseisen van CZ en waarmee anderzijds prijsafspraken zijn gemaakt en contracten zijn gesloten. Interventies zijn er in allerlei vormen, zoals een behandeling, therapie, training of bemiddeling.

De CZ Interventiewijzer biedt interventies op diverse gebieden:

 • (medische) interventies op het gebied van preventie
 • gezondheidsmanagement
 • curatie
 • re-integratie

Voor wie zijn de interventies?

HR heeft de regie. Met één telefoontje zet ze een interventie in gang. De interventies zijn gericht op een individu, groep medewerkers of de organisatie als geheel. Per aandoening staan meerdere interventiebedrijven vermeld. Ieder interventiebedrijf heeft immers zijn eigen vakgebied en specialisme. 

De CZ Interventiewijzer biedt:

 • Kosteloos advies
 • Ruim aanbod 
 • Oplossingen op maat
 • Snel aan de slag
 • Ook voor niet CZ-verzekerden

Vind direct de juiste interventie

Ga zelf aan de slag met de CZ Interventiewijzer in Mijn CZ Zakelijk. Of vraag hulp van CZ. De keuze is aan u.

 1. Zelf een interventie zoeken

  Log in in Mijn CZ Zakelijk, beantwoord 4 korte vragen en krijg direct een overzicht van de best passende interventies. Weet u al welke interventie u zoekt? Gebruik dan de zoekfunctie voor de kortste weg naar de juiste interventies.

  Inloggen of een account aanmaken

 2. Hulp van CZ

  De experts en coaches van CZ hebben een brede kennis van reguliere en arbeidsgerelateerde zorg en zijn uw kennispartner als het gaat om het inzetten van interventies.

  Mail ons of bel 088 555 71 00

Wat kost een interventie?

De bemiddeling en het advies is kosteloos. Wel kunnen er kosten verbonden zijn aan de inzet van een interventie. De tarieven die in de CZ Interventiewijzer staan genoemd, zijn de tarieven die CZ met de interventiebedrijven heeft afgesproken. U betaalt nooit meer dan de prijs waarvoor CZ de interventie heeft ingekocht. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan. En bent u verzekerd van goede kwaliteit tegen de scherpste prijs in de markt.

Ook verzekerd zijn van de beste interventies?

CZ Bedrijvendesk

Verbeter samen met ons de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.