"Een zieke medewerker legt druk op uw organisatie. De CZ Zorgcoach helpt het herstel te versnellen."

Kom nú in gesprek met uw zorgcoach
Vrijblijvende extra dienst bij uw collectieve zorgcontract

Ziekteverzuim, probleem voor het MKB

Uw medewerker meldt zich ziek. En niet vanwege een griepje. U bent één en al begrip. Maar ondertussen lopen uw verzuimkosten snel op en legt het veel druk op de rest van de organisatie. De cijfers liegen er niet om.

25 procent van de werknemers vindt het traject rondom ziekteverzuim lastig

1 jaarsalaris is de maximale boete als u te weinig hebt gedaan aan re-integratie van een werknemer

34 procent van de werkgevers weet niet dat zij verantwoordelijk zijn voor de terugkeer van zieke medewerkers

CZ Zorgcoach ontzorgt werkgevers in het MKB

Gids en herstelversneller

De CZ Zorgcoach is uw persoonlijke gids in het ingewikkelde interventielandschap. Ze kent de arbeidsrisico’s in uw branche, zoekt naar passende oplossingen voor een zieke medewerker én regelt die zorg ook nog op een snelle en doeltreffende manier.

Zo kunnen medewerkers bij ziekte sneller weer aan de slag en hebt u uw handen vrij om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Dit doet de zorgcoach

  • Kent de arbeidsrisico’s in úw branche
  • Neemt veel regelwerk uit handen
  • Organiseert de beste interventies voor sneller herstel
  • Regelt wachtlijstbemiddeling en second opinions
  • Maakt slimme afspraken met zorgverleners

De CZ Zorgcoach kost helemaal niets

Het enige wat het u kost, is een telefoontje.

De rest doet de zorgcoach.Bel de zorgcoach nu

Omdat CZ gelooft in de best mogelijke zorg voor iedereen

Verder gaan dan anderen. Vooroplopen om de best mogelijke zorg te bieden, die past bij úw bedrijf en medewerkers. Dát is waar CZ voor staat. We zien het als onze missie om zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. Het terugdringen van verzuim past bij die missie. Daarom bieden we al onze klanten kosteloze zorgdiensten die bijdragen aan een sneller herstel en zoeken we naar preventiemaatregelen om verder verzuim te voorkomen.

"We kunnen de wachttijd van uw zieke medewerker gemiddeld met 18 dagen verkorten"

In de helft van de gevallen lukt het ons om de wachttijd of het zorgtraject van een zieke medewerker met 18 werkdagen te verkorten. Bijvoorbeeld door goede wachtlijstbemiddeling. Of door afspraken bij zorgverleners zó te plannen dat uw medewerker zoveel mogelijk op één dag behandeld wordt.

Vast aanspreekpunt
U krijg een vaste zorgcoach per keer dat u ons inschakelt, zodat u uw verhaal maar één keer hoeft te vertellen.

ZZP Zorgcoach

Yvette, CZ Zorgcoach: “Uw medewerker 18 dagen sneller geholpen, kan ook 18 dagen minder druk op uw organisatie betekenen.”

De zorgcoach als aanvulling op de arbodienst

De zorgcoach en arbodienst vullen elkaar aan. Nadat u met uw medewerker en de arbo-arts een probleemanalyse en plan van aanpak hebt bepaald, helpt de zorgcoach bij het vinden en regelen van een zorgoplossing. Bijvoorbeeld het vinden van een geschikte zorgverlener, wachtlijstbemiddeling of een second opinion.

Uiteraard doen we dit in overleg met uw medewerker en de bedrijfsarts. Zo werken we samen aan de best mogelijke zorg en een sneller herstel van uw medewerker.

Herstel versnellen? Vraag het de CZ Zorgcoach

De CZ Zorgcoach ontzorgt. Of u nu verzuim wilt verminderen of juist wilt voorkomen. Onze zorgcoaches nemen u veel regelwerk uit handen, kennen uw branche en de zorgmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijfszorgverleners.

De zorgcoach helpt.

Neem nu contact op
Of bel 088 555 71 00