Collectieve zorgverzekering, ook voor het MKB

Denkt u bij een collectieve zorgverzekering vooral aan: grote bedrijven, een hoop geregel en ‘leuk voor mijn werknemers, maar wat heb ik eraan’? Dan laten we u graag zien hoe ook ú profijt heeft van de collectieve zorgverzekering.

6 redenen voor werkgevers om te kiezen voor een collectieve zorgverzekering

Gezond blijven

1. Medewerkers gezond krijgen en houden

Houd uw medewerkers gezond en vitaal zonder al te veel inspanningen. Benut onze kosteloze diensten, zoals de CZ Zorgcoach en CZ Interventiewijzer.

Meer over de zorgverzekering

Telefoon

2. Minder geregel bij verzuim

Denkt u bij verzuim aan een hoop geregel? Dan is het fijn om te weten dat u met één telefoontje naar de CZ Zorgcoach veel regelwerk uit handen kunt geven.

Kijk hoe we ontzorgen

Kalender

3. Sneller herstel bij ziekte en minder verzuim

We versnellen processen bij zorgverleners, bijvoorbeeld door wachtlijstbemiddeling. Zo kunnen we verzuim gemiddeld met wel 18 dagen verkorten.

Zo versnellen we zorg

Duim

4. Bied uw medewerkers extra voordelen

Maak de keuze voor een zorgverzekering eenvoudiger. Laat uw medewerkers met het hele gezin profiteren van premiekorting en ruimere vergoedingen.

Meer over de zorgverzekering

Fitplan

5. Veerkracht fitplan voor uw medewerkers

Het fitplan Veerkracht geeft uw medewerkers in 5 stappen inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid én handige tools om op een leuke manier daaraan te werken.

Dit is veerkracht

Minder geregel

6. Toegang tot honderden interventies

De zorgcoach heeft een uitgebreid netwerk van honderden interventies en kan u adviseren welke u het beste in kunt zetten voor uw medewerkers. Ook als ze niet bij CZ verzekerd zijn.

Samen met uw medewerkers genieten van deze voordelen?

Hebben we u kunnen overtuigen van de vele voordelen van de collectieve zorgverzekering? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en stap samen met uw medewerkers vanaf medio november over naar CZ.

Offerte aanvragen
 Of bel de CZ Bedrijvendesk: 088 555 71 00