Sneller vooruit met veerkrachtige medewerkers

Maak uw medewerkers weerbaarder tegen werkstress met het Veerkracht Fitplan van FitzMe.

Bekijk het FitzMe platform

Geef uw medewerkers veerkracht

Het leven zit vol veranderingen en stressmomenten die heftige emoties kunnen oproepen. Privé, maar ook op het werk. Mensen met veerkracht gaan daar beter mee om. Vergroot de veerkracht van uw medewerkers, zodat ze steviger in hun schoenen staan (en voorkom burn-outs).

Wat levert het op?

Veerkracht is een fitplan dat uw medewerkers inzicht geeft in hun mentale en fysieke fitheid. Met de online stresscheck, tests en tools ontdekken zij hoe ze veerkrachtiger worden. Wanneer het hén uitkomt.

Waarom Veerkracht van FitzMe Company?

CZ selecteert voor de beste gezondheidsoplossingen in de markt. FitzMe Company realiseert duurzame vitaliteit van mens en organisatie. Via het FitzMe platform krijgt uw medewerker, aan de hand van e-learningsmodules en chatsessies met gespecialiseerde coaches, informatie en advies om hun gezondheid te verbeteren. Denk aan stoppen met roken, rugklachten verminderen en veerkracht herstellen.

Bekijk het FitzMe platform

De voordelen

  • Een persoonlijke stress-APK voor uw medewerker
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Online invullen wanneer het uitkomt
  • 100% vertrouwelijk
  • Steun van een coach als dat nodig is

Waarom biedt CZ Veerkracht?

Verder gaan dan anderen. Vooroplopen om de best mogelijke zorg te bieden. Dát is waar CZ voor staat. We zien het als onze missie om zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. Het terugdringen van verzuim past bij die missie. Daarom bieden we uw medewerker kosteloos preventiemaatregelen om verzuim te voorkomen, zoals het Veerkracht Fitplan.

100% vertrouwelijk

De privacy van uw medewerker is 100% gegarandeerd. Alleen uw medewerker krijgt de persoonlijke resultaten te zien. U krijgt alleen gegevens over de aantallen deelnemers. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar personen.

Twee collega's fietsen naar werk

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over Veerkracht? Bel FitzMe Company op (013) 594 21 65 of stuur een e-mail naar info@fitzme.nl.