"Spanning is soms prima, zolang je er maar ontspannen mee omgaat"

Leer hoe je ontspannen met spanning omgaat

Soms hebt u stress op het werk. Dat mag natuurlijk geen probleem worden. Om u weerbaarder te maken tegen stressmomenten, zowel op het werk als privé, biedt CZ het Veerkracht fitplan. Dit gezondheidsprogramma: 

  • meet uw fysieke en mentale conditie
  • geeft tips en oefeningen om weerbaarder en veerkrachtiger te worden tegen werkstress
  • is kosteloos bij een collectieve zorgverzekering van CZ

U krijgt toegang tot het Veerkracht fitplan via het online platform FitzMe.

FitzMe; het vertrekpunt om te werken aan uw gezondheid

Op het online platform FitzMe kunt u zelf aan de slag met uw gezondheid. Of u nu wilt stoppen met roken, afvallen of betere balans zoekt tussen werk en privé. Én omdat het niet altijd makkelijk is om te beginnen én vol te houden, staan coaches altijd klaar en vindt u online trainingen en testjes die u helpen. CZ biedt FitzMe kosteloos aan bij uw collectieve zorgverzekering.

Naar het FitzMe platform

Zo krijgt u toegang tot FitzMe en het Veerkracht fitplan

Stap per 1 januari over naar de collectieve zorgverzekering van CZ en ontvang toegang tot het online platform FitzMe en het gezondheidsprogramma Veerkracht. Eind januari ontvangt u van ons een e-mail met informatie hoe u kunt aanmelden zodat u kunt starten wanneer u dat wenst. Vanaf 1 januari vindt u ook op deze pagina een link om aan te melden voor FitzMe en het Veerkracht fitplan.

De voordelen

  • Uw persoonlijke stress-APK
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Online invullen wanneer het u uitkomt
  • 100% vertrouwelijk
  • Steun van een coach als dat nodig is

Meer weten over de collectieve zorgverzekering voor het MKB? Bekijk de pakketten


Waarom het Veerkracht fitplan van FitzMe Company?

CZ selecteert voor u de beste gezondheidsoplossingen in de markt. FitzMe Company realiseert duurzame vitaliteit van mens en organisatie. Via de programma’s van FitzMe Company krijgt u, aan de hand van e-learningsmodules en contact met gespecialiseerde coaches, informatie en advies om uw gezondheid te verbeteren.

Bekijk het FitzMe platform

Waarom zijn FitzMe en het Veerkracht fitplan kosteloos?

We zien het als onze missie om zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. Het terugdringen van verzuim past bij die missie. Daarom bieden we u in samenwerking met uw werkgever kosteloze zorgdiensten aan die bijdragen aan een sneller herstel en het voorkomen van verzuim.

100% vertrouwelijk

Uw privacy is 100% gegarandeerd. CZ en uw werkgever krijgen uw persoonlijke resultaten niet te zien. Uw werkgever krijgt alleen gegevens over de aantallen deelnemers. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar personen.

Twee collega's fietsen naar werk

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over het Veerkracht fitplan? Bel FitzMe Company op (013) 594 21 65 of stuur een e-mail naar info@fitzme.nl.