"Minder risico's op verzuim en een hogere inzetbaarheid. Fijn dat CZ met de collectieve zorgverzekering ons daarbij ondersteunt."

Metaalverwerking (1250 medewerkers)

Een zorgverzekering die past bij uw bedrijf

Veel werkgevers zeggen: “Al die collectieve zorgverzekeringen lijken op elkaar”. Totdat we uitleggen wat CZ voor hun bedrijf kan betekenen. Want écht: de ene zorgverzekering is de andere niet.

Omdat u met ons afspraken kunt maken over kortingen en vergoedingen bouwt u een zorgverzekering op maat voor uw bedrijf. Bovendien helpen we u om uw medewerkers gezond en inzetbaar te houden.

Hebben uw medewerkers een leefstijlverandering nodig?

We helpen bijvoorbeeld om de gezondheid en leefstijl van uw medewerkers in kaart te brengen. Zodat we samen met u kunnen bespreken welke middelen en maatregelen uw medewerkers het beste stimuleren tot een leefstijlverandering.

De CZ Leefstijlcoach

Een ander mooi voorbeeld is de CZ Leefstijlcoach. Die helpt werknemers met een gezondheidsrisico hun eet- of leefpatroon te veranderen.

En zo zijn er nog meer gezondheidsdiensten. Zoals online informatie en advies waarmee medewerkers hun gezondheid kunnen verbeteren. Of de inzetbaarheidsbudgetten die CZ ter beschikking stelt voor bijvoorbeeld een cursus stoppen met roken of omgaan met stress.

Wat levert het op?

Het resultaat van al deze diensten en inspanningen is dat de risico’s op verzuim aanzienlijk dalen. En daardoor ook de kosten voor het bedrijf.

Bel ons

Hebt u vragen of wilt u advies? Neemt u dan contact met ons op

Telefoonnummer
088 555 71 00
Te bereiken op
Maandag t/m vrijdag
Openingstijden
8:30 - 17:30 uur

Mail ons

Stel uw vraag per e-mail

CZ Zakelijk