De Gezonde Werkplek

De Gezonde Werkplek is een website voor uw medewerkers. Ze vinden hier informatie over gezondheid en kunnen persoonlijk advies krijgen om hun eigen gezondheid te verbeteren. Van deskundig advies van een fysiotherapeut en coaching bij stoppen met roken of afvallen, tot online tests en advies over de zorgverzekering.

De Gezonde Werkplek is onderdeel van de zorgdiensten van CZ voor bedrijven met een collectieve zorgverzekering. De website ondersteunt medewerkers bij het verbeteren van hun fysieke en hun mentale gezondheid met onder andere:

  • Online advies van deskundigen, zoals een fysiotherapeut, een psycholoog, een bewegingsdeskundige en een ergotherapeut;
  • Diverse online coachingprogramma’s voor medewerkers die bijvoorbeeld last hebben van blessures of rugklachten, willen stoppen met roken of willen afvallen;
  • Verschillende gezondheidstests;
  • Mentaal gezond platform: Uw medewerkers kunnen zelf, op een laagdrempelige manier, aan de slag om hun mentale gezondheid te verbeteren met tests, online leermodules en informatie over verschillende onderwerpen op het gebied van mentale gezondheid.

Wat betekent dat voor u?

Met De Gezonde Werkplek biedt u uw medewerkers een laagdrempelig middel waarmee ze zelf aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren.

Gesprek aanvragen

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur