FITcheck

De FITcheck is een van de gezondheidsrisico-onderzoeken die inzicht geeft in de risico's die uw medewerkers lopen. De FITcheck is een uitbreiding op de digitale vragenlijst van de GezondWerkenTest. Het is een fysieke meting van de bloeddruk, het gewicht, de hartslag en de Body Mass Index (BMI).

Van de resultaten van de FITcheck ontvangt u een managementrapportage op afdelingsniveau. Om de privacy van uw medewerkers te waarborgen krijgt u een totaaloverzicht en geen inzicht in de resultaten per individuele werknemer. Hieruit kunt u aflezen hoe het met de gezondheid van uw medewerkers gesteld is.

Op basis van de uitkomsten van de FITcheck kunnen wij een plan van aanpak voor u maken en u desgewenst helpen bij de implementatie hiervan. Na de implementatie krijgt u van ons resultaten teruggekoppeld en kunnen we u adviseren om bij te sturen waar dat nodig is.

Wat betekent dat voor u?

Breid de GezondWerkenTest uit met een fysieke keuring en krijg zo een compleet beeld van de gezondheid van uw medewerkers. Op basis van de uitkomsten kan CZ u helpen met het vormen van uw gezondheidsbeleid.

Gesprek aanvragen

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur