Overeenkomst aanvragen

Om onze verzekerden zo goed mogelijk van dienst te zijn, sluiten wij overeenkomsten af met zorgaanbieders. In deze overeenkomst staat onder andere wat u mag declareren en welke kwaliteitseisen wij aan de zorg stellen.

Wenst u een overeenkomst farmaceutische zorg? Dat begint met een juiste registratie bij VEKTIS. Wij nemen mutaties over uit VEKTIS en sturen nieuwe apotheken of apothekers indien nodig vragenlijsten. Op basis van de ontvangen, ingevulde vragenlijsten bepalen wij vervolgens of een apotheek of apotheker in aanmerking komt voor een overeenkomst Farmaceutische zorg.

Is uw praktijk juist geregistreerd bij VEKTIS, maar hebt u van ons nog geen vragenlijst ontvangen voor een overeenkomst farmaceutische zorg? U kunt de vragenlijst ook downloaden. De ingevulde en ondertekende vragenlijst stuurt u vervolgens naar:

CZ
t.a.v. Relatiebeheer Zorgverleners
Postbus 5130
5004 EC Tilburg

Het Zorginkoopportaal van VECOZO

Tenzij anders overeengekomen, ontvangt u overeenkomsten via het Zorginkoopportaal van VECOZO. Wanneer een overeenkomst voor u klaar staat, dan ontvangt u hierover een e-mail op het e-mailadres waarmee u geregistreerd staat bij VECOZO. Wij raden u aan om dit adres goed te controleren.

Om overeenkomsten in te kunnen zien, dient u in het bezit te zijn van een geldig persoonlijk VECOZO-certificaat met de juiste autorisaties. Het is niet mogelijk om de digitale overeenkomsten op te halen met uw praktijkcertificaat.

Stuur uw vraag

Hebt u vragen? We helpen u graag.

Contact