GGZ

Wijzigingen overeenkomsten 2017

In Deel II van de overeenkomsten gbGGZ en gGGZ voor Instellingen hebben wij een klein aantal wijzigingen doorgevoerd. U vindt deze wijzigingen op pagina 2 van de overeenkomsten.

Meest gebruikte documenten

Direct naar...

Vragen?

Hebt u een vraag over declaraties, overeenkomsten of iets anders? Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik een overeenkomst afsluiten?

U kunt voor het jaar 2017 geen overeenkomst meer afsluiten. Voor 2018 is het afhankelijk van welke overeenkomst u wilt afsluiten. De contracteerperiode gaat jaarlijks op 1 april van start. Bekijk het zorginkoopbeleid 2017 en de contracteerprocedure voor nieuwe zorgaanbieders en reeds gecontracteerden voor meer informatie.

Waarom moet ik een aparte gbGGZ- en sGGZ-overeenkomst afsluiten?

Afspraken voor de generalistische basis GGZ en gespecialiseerde GGZ zijn beiden in een aparte overeenkomst opgenomen. Wilt u een overeenkomst sluiten voor zowel gbGGZ als sGGZ? Dan ontvangt u 2 overeenkomsten die u allebei moet ondertekenen.

Waar kan ik mijn overeenkomst terugvinden?

  • Overeenkomsten tot en met 2013 kunt u per e-mail opvragen. Vermeld in de onderwerpregel uw persoonlijke AGB-code, het soort overeenkomst en jaartal van de overeenkomst.
  • Overeenkomsten vanaf 2014 kunt u terugvinden in VECOZO. Sinds 2016 plaatsen we Deel II van alle overeenkomsten online. Deze kunt u openen met een pincode. De pincode vindt u in Deel I van de overeenkomst in VECOZO.
Bekijk alle veelgestelde vragen