Schoonheidsspecialist declareren

Op dit moment kunnen schoonheidsspecialisten nog niet rechtstreeks declareren bij CZ. U kunt uw declaratie aan uw cliënt meegeven. Deze kan de declaratie met een daarvoor bestemd formulier naar ons toesturen voor verwerking. Vanuit de aanvullende verzekering vergoeden we vaak maar een gedeelte van de behandeling. In dat geval betalen we aan de verzekerde. Deze betaalt dan de nota helemaal aan u.

Voor de juiste verwerking moeten de volledige NAW-gegevens, de geboortedatum en het CZ-relatienummer van de verzekerde op de declaratie staan. Ook uw gegevens en uw AGB-code moeten vermeld staan. Hebt u nog geen AGB-code? Dan kunt u deze aanvragen op de website van Vektis. Als u binnen een maatschap of praktijk werkt, vermeld dan ook de naam van de behandelaar. Verder zijn voor ons de behandeldatum, het soort behandeling, het notabedrag en uw bankrekening (IBAN) belangrijk. Onvolledig ingevulde nota’s kunnen we niet verwerken en sturen we terug aan onze verzekerde met het verzoek om een volledige nota op te vragen.

Vragen over AGB-code en registratie?

Vragen over uw AGB-code en de registratie van uw persoonlijke gegevens en praktijkgegevens kunt u stellen aan Vektis. Tevens kunt u hier wijzigingen doorgeven. Het telefoonnummer van Vektis is 0900 242 26 33 (10 cent per minuut).

Stuur uw vraag

Hebt u vragen? We helpen u graag.

Contact