Instructie over het doorgeven van HKZ-gegevens

Bent u in april 2018 per brief gevraagd om uw HKZ-gegevens uiterlijk 15 juni 2018 aan CZ door te geven dan wel te actualiseren via het CZ Portaal Zorgaanbod? Wellicht is dan de volgende instructie nog handig voor u.

2 april 2018

  • Log in in Mijn Zorgaanbod met het VECOZO-certificaat, gekoppeld aan uw apotheek. Hebt u meerdere apotheken? Dan dient u meerdere keren in te loggen. 
  • Eenmaal ingelogd is onder 'Overzicht' de bedoelde vragenlijst Etalagegegevens Apotheek te vinden.
  • In de vragenlijst Etalagegegevens Apotheek kunt u, naast andere zaken, aangeven of de apotheek HKZ-gecertificeerd is en tot wanneer. Alleen via deze procedure aangeleverde HKZ-gegevens kunnen meegeteld worden voor uw classificatie. Uw HKZ-certificaat en/of certificaatnummer separaat doorsturen, is in deze procedure niet nodig (moet op het moment van eventuele controle natuurlijk wel beschikbaar zijn).

Bekijk ook de handleiding Mijn Zorgaanbod

Gegevens gevuld?

Hebt u gegevens aangepast in de vragenlijst Etalagegegevens Apotheek dan worden deze nog niet meteen getoond. Zodra CZ uw wijzigingen akkoord heeft bevonden (na enkele werkdagen), zijn uw wijzigingen te raadplegen. Uw ingevulde gegevens worden vervolgens na twee werkdagen ook overgenomen op de Zorgvinder.