Aanvraag oedeem- en/of littekentherapie door huidtherapeut per 1 juni via VECOZO

Voor het aanvragen van oedeem- en/of littekentherapie door een huidtherapeut geldt op dit moment een machtigingsprocedure. Vanaf 1 juni kunt u aanvragen digitaal indienen via het Machtigingenportaal van VECOZO.

Makkelijker, sneller en veiliger

We hebben de machtigingsaanvragen geüniformeerd en geautomatiseerd. Hierdoor kunt u makkelijker en sneller een aanvraag indienen. Omdat het Machtigingenportaal beveiligd is, wordt de privacy van de verzekerde geborgd.

Overgangsperiode tot 1 september 2019

Om de overgang soepel te laten verlopen is er een overgangsperiode. Tot 1 september 2019 kunt u de machtigingsaanvragen op de huidige manier in blijven dienen. Vanaf 1 september 2019 kunt u machtigingsaanvragen alleen nog via het Machtigingenportaal indienen.

Meer informatie over het Machtigingenportaal

Op de website van VECOZO vindt u meer informatie over het Machtigingenportaal. Ook vindt u daar het antwoord op veelgestelde vragen.

Vragen

Vragen of onduidelijkheden? We helpen u graag. Bel onze afdeling Medische beoordelingen, groep Paramedische hulp: (013) 594 91 78. Of stuur een e-mail. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.