Tips en ervaringen van onze mantelzorgmakelaars

Even voorstellen. Wij zijn Helga, Marga en Loes, mantelzorgmakelaars bij CZ. Dagelijks komen we bij mantelzorgers en hun naasten thuis en helpen bij het regelen van zorg. Hier delen we onze ervaringen en tips.

Wanneer hebt u recht op wijkverpleging en hoe regelt u dat?

Marga Oomens - 28 november 2016

Toen meneer Ramaekers een ongelukje kreeg, kon hij opeens niet meer zorgen voor zijn zieke vrouw. Gelukkig konden we snel wijkverpleging regelen. Hoe werkt dat?

Mantelzorgmakelaar Marga

Helga Neessen

Helga Neessen

“Het mooiste aan mijn werk als mantelzorgmakelaar bij het CZ Zorgteam is dat ik mensen wegwijs kan maken in de ingewikkelde wereld van de zorg. Ik probeer de best passende zorg en ondersteuning te regelen voor mantelzorgers en degene waarvoor zij zorgen. En ik kijk met trots terug als dat is gelukt.”

Mantelzorgmakelaar Marga

Marga Oomens

“Zowel privé als in mijn werk heb ik veel contact met mantelzorgers. Veel mantelzorgers weten vaak niet meer waar ze met hun vragen terecht kunnen. Ik neem het uitzoekwerk graag van ze over zodat zij zich weer kunnen richten op hun zorgtaken. En ook nog wat tijd voor zichzelf overhouden.”

Mantelzorgmakelaar Loes

Loes van Buchem-Gijsbers

“Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Mensen helpen zit in mijn DNA. Veel mantelzorgers hebben het steeds zwaarder en als mantelzorgmakelaar bij het CZ Zorgteam kan ik ze echt ondersteunen. Bijvoorbeeld door ze de weg te wijzen door het web van wet- en regelgeving.”

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Waarbij helpt het CZ Zorgteam?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

CZ Zorgteam