Zo krijgt u de juiste zorg

U wilt de juiste zorg. Maar waar vindt u die? En hoe weet u of de zorg die u krijgt ook wel echt het beste past bij uw aandoening? Kijk hoe u de juiste zorg vindt, het gesprek met uw dokter voorbereid en een second opinion aanvraagt.

De juiste zorg vinden

Vind en vergelijk zorgverleners

Met de CZ Zorgvinder vindt én vergelijkt u direct de juiste zorgverleners voor uw aandoening. Lees beoordelingen van anderen, kijk hoe snel u terecht kunt en zie welk rapportcijfer de zorgverlener krijgt.

In gesprek met de dokter

Bereid u voor op het gesprek

Naar de dokter? Als u zich goed voorbereid kan uw dokter u beter helpen. Met onze handige tips weet u precies wat u moet vragen. En wat u zelf kunt doen. Zo kunt u écht meebeslissen over uw behandeling.

Nuttige gesprekstips

• Leer hoe u de juiste vragen stelt aan uw dokter
• Ontdek hoe u omschrijft waar u last van hebt
• Weet wat u kunt doen als u tijdsdruk voelt tijdens het gesprek

Twijfels wegnemen met een second opinion

Meer zekerheid met een second opinion

Twijfelt u aan een behandeling of diagnose en u wilt u graag een tweede mening van een andere dokter? Vraag dan een second opinion aan. Een second opinion betekent niet dat het onderzoek opnieuw wordt gedaan. Het betekent dat een andere dokter hetzelfde onderzoek bekijkt en daar een mening over geeft.

Advies van een internationale topspecialist

Hebt u klachten die maar niet worden verholpen? Met Best Doctors krijgt u een second opinion van een internationale topspecialist. Best Doctors heeft een netwerk van ruim 50.000 topspecialisten. Deze specialisten werken op afstand. U hoeft er de deur dus niet voor uit.