Kokend koppel

De gratis Diabetescoach van CZ

Het nieuwe, gratis online programma CZ Diabetescoach helpt u in slechts 13 weken beter te leven met uw diabetes.

Start de CZ Diabetescoach

Regel het zelf met onze online tools

Wat kunt u zelf doen om het leven met diabetes gemakkelijker te maken? Onze tips, tools en tests helpen u gezond te eten en voldoende te bewegen.

Vraag het onze diabetesverpleegkundige

Hebt u een medische vraag? E-mail uw vraag naar onze e-deskundigen Marijke, Fred of Els. U krijgt deskundig en (uiteraard) geheel vertrouwelijk antwoord.

Verzeker uw waardevolle spullen op vakantie

Op vakantie? Verzeker uw waardevolle diabeteshulpmiddelen tegen verlies of diefstal. Bijvoorbeeld met een doorlopende reisverzekering van OHRA. 

Ik ga op vakantie en ik neem meeā€¦

Alles goed geregeld? Pas dan kan de vakantie beginnen. Dat geldt zeker voor mensen met diabetes. Zorg dat u niets vergeet met onze handige vakantiechecklist.

Korting in de webwinkel

Op zoek naar een koeltas, medicijnalarm of andere producten die te maken hebben met diabetes? Als klant van CZ krijgt u korting in onze webwinkel.

Ontvang tips, nieuws en aanbiedingen

Abonneer u op CZ Diabetesnieuws. Dan ontvangt u vier keer per jaar het laatste nieuws, handige tips en leuke aanbiedingen in uw mailbox.

Voordelen voor leden van diabetesvereniging

De diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van diabetici in Nederland. Bent u lid van DVN? Dan krijgt u korting op uw zorgpremie.

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Waarbij helpt het CZ Zorgteam?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

CZ Zorgteam