Persoonlijk advies bij kanker

Als u hoort dat u of een naaste kanker heeft, komt er veel op u af. De zorgadviseurs van het CZ Zorgteam helpen u met al uw vragen. Wilt u weten waar u de beste zorg kunt vinden voor uw situatie? Hebt u twijfels over uw diagnose of behandelvoorstel? Maakt u zich zorgen over hoe het thuis moet, als u of uw naaste uit het ziekenhuis komt? 

Zorgadvies Oncologie

Advies over waar u de beste zorg kunt vinden, hulp bij de voorbereiding van uw afspraak bij de specialist of inzicht in mogelijke ondersteuning van diagnose tot en met herstel; CZ helpt u verder. U hoeft niet telkens opnieuw uw verhaal te vertellen aan verschillende mensen of afdelingen. De zorgadviseur die u helpt, blijft uw aanspreekpunt. 

Medische vragen over kanker? 

Patiënten met kanker kunnen vragen hebben op allerlei gebieden. Hebt u een vraag? E-mail dan een van onze deskundigen.

Vergoedingen bij kanker

Met welke soorten zorg kunt u te maken krijgen, en wat zijn de vergoedingen daarbij?

Wachtlijstbemiddeling

Als tijd kostbaar is, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. CZ denkt met u mee en bemiddelt waar het mogelijk is. Zodat u sneller aan de beurt bent voor een behandeling. Meer informatie over wachtlijstbemiddeling.

Second opinion: de mening van een (internationale) arts

Misschien twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling. De zorgadviseurs van CZ adviseren u over de mogelijkheden voor een second opinion van een Nederlandse of internationale topspecialist. Meer informatie over een second opinion.

De zorgadviseurs van het CZ Zorgteam hebben een medische achtergrond en helpen u graag verder met zorgadvies, bemiddeling en begeleiding.

Het Borstkankerboek

CZ-verzekerden met de diagnose borstkanker kunnen gratis het borstkankerboek aanvragen. Dit boek gaat onder andere in op het verloop van de ziekte en mogelijke behandelingen. Bel met de CZ zorgadviseurs om het boek aan te vragen: (013) 594 91 10. Overige geïnteresseerden kunnen het boek met korting bestellen in de CZ Gezondheidswinkel.

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Waarbij helpt het CZ Zorgteam?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

CZ Zorgteam