Hulp nodig? Zó regelt u dat

CZ HulpWijzer

CZ HulpWijzer

Waar klopt u aan als uw naaste hulp nodig heeft? Zoals verpleging aan huis, vervoer naar de dagbesteding of aanpassingen aan de woning? De CZ HulpWijzer wijst u de weg.

Start de CZ HulpWijzer

Gratis diensten voor klanten van CZ

De CZ HulpWijzer is voor iederéén. Andere mantelzorgdiensten zijn alleen voor onze klanten. Dit zijn enkele diensten die we onze klanten gratis aanbieden.  

  • De zorgadviseurs en mantelzorgmakelaars van ons CZ Zorgteam zijn gespecialiseerd in mantelzorg. Ze helpen u de zorg voor uw naaste goed te organiseren en uw taken te verlichten.
  • Zorgt u sinds kort voor iemand? Of maakt u zich zorgen over hoe het in de toekomst verder moet met de zorg voor uw naaste? Met de e-mailreeks ‘Zorgen voor uw naaste’ helpen we u op weg.
  • Wilt u weer eens wat tijd voor uzelf? Met onze vergoeding voor vervangende mantelzorg kan iemand van Stichting Handen in Huis de zorg voor uw naaste 14 dagen per jaar overnemen.
  • Hulp nodig bij lichte huishoudelijke taken, zoals een wasje draaien, boodschappen doen of het voorbereiden van een maaltijd? Krijg kennismakingskorting bij Saar aan Huis.
  • Wilt u goed voor uw naaste zorgen, maar ook meer tijd vrijmaken voor uzelf? Volg een goede mantelzorgcursus. Daar betalen we graag aan mee.
  • Wat als u iets overkomt? Dan moet meteen duidelijk zijn dat u voor iemand zorgt. Met de CZ Mantelzorgpas hebt u die zekerheid. Zodat de zorg gewoon doorgaat.
  • Mantelzorg is niet alleen zorgen, maar ook regelen. Van financiële en juridische zaken bijvoorbeeld. De tabbladenset ‘Zaken op orde’ helpt u grip te krijgen op de administratie van een ander (of juist die van uzelf).
  • In het CZ Mantelzorgboek verzamelt u medicijngebruik, persoonlijke verzorging en interesses handig bij elkaar. Handig voor uzelf en voor als iemand anders een keer voor uw naaste zorgt

Bereken uw zorgpremie

2,7 miljoen klanten

2,7 miljoen klanten kiezen elk jaar weer voor CZ. En iedere klant mag rekenen op persoonlijk advies. U ook!

45.000 zorgverleners

Keuze uit ruim 45.000 Nederlandse zorgverleners die wij hebben gekozen om hun goede prijs en kwaliteit.

8,1 voor klanttevredenheid

Klanten geven onze service een 8,1. En dat willen we graag zo houden. Daar werken wij elke dag hard aan.