Wat kunt u zelf doen aan overgewicht

Overgewicht kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Wat kunt u zelf doen om deze risico's te beperken of te voorkomen?

CZ voedingscoach

Het veranderen van uw eetpatroon is vaak een uitdaging en dus lastig. De CZ voedingscoach geeft u 12 weken lang online ondersteuning.

CZ voedingscoach

BMI-meter

Met de Body Mass Index kunt u berekenen of uw gewicht gezond is. Deze betrouwbare methode wordt ook door artsen gebruikt. Vul in de BMI-meter uw lengte en gewicht in en kom erachter of u te zwaar, te licht of prima op gewicht bent. 

BMI-meter

Beweegcoach

Meer bewegen en dat langer volhouden gaat u lukken! U kiest uw beweegdoel en de Beweegcoach helpt u dit doel te behalen met handige tips, tools en motiverende e-mails.

Beweegcoach

Eetdagboek

Met het Eetdagboek komt u erachter of u te veel of juist te weinig eet. En u krijgt advies over gezondere alternatieven.

Eetdagboek

Fitnessproducten

Stappentellers, rugstretchers of hartslagmeters. Volop keus in producten voor fitness. Voor klanten van CZ aantrekkelijk geprijsd.

Fitnessproducten met korting

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Waarbij helpt het CZ Zorgteam?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

CZ Zorgteam