Zwangerschapsyoga of -gym

Op de helft

De 20-weken echo is een spannend moment. Maar daarna kunt hopelijk echt genieten van de leuke dingen. Wat dacht u van yoga, babyuitzet of het CZ kraampakket?

Kraampakket: ooievaar met baby

Uitgebreid kraampakket

Hebt u kraamzorg aangevraagd? Dan krijgt u automatisch het kraampakket. Een vrolijk pakket met handige hulpmiddelen en leuke cadeautjes.

Vrouw met schoentjes op buik

Korting op babyspullen

Wilt u al babyspullen kopen? Met deze checklist vergeet u straks niks. Als CZ-klant krijgt u korting op allerlei producten. Dat wordt dus extra voordelig winkelen in de webshop.

Krijgt u de 20-weken echo vergoed?

Tijdens de 20-weken controleert de arts de groei en ontwikkeling van uw kindje. Deze echo wordt volledig vergoed uit de basisverzekering.

Krijgt u gym of yoga vergoed?

Wilt u op zwangerschapscursus zoals gym of yoga? Dan kunt u een vergoeding krijgen vanuit uw aanvullende verzekering. De moeite waard om even uit te zoeken.

Contact met de baby

Vanaf de helft van de zwangerschap kunt u de baby gaan voelen. U kunt dan ook contact maken. Dat is heel bijzonder, ook voor uw partner.

Krijg advies

Wanneer je een vraag hebt over jouw gezondheid of van je baby, kun je ook altijd bellen of mailen met een verloskundige van CZ.

Schrijf u in voor de zwangerschapsnieuwsbrief

Meld u aan voor de zwangerschapsnieuwsbrief en ontvang tijdens uw zwangerschap handige tips en leuke aanbiedingen in uw mailbox.

Ook interessant voor u

Bel ons

Vraag het onze geboortezorgadviseurs

088 555 77 55
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Chat met ons

Chat
Even geen medewerker beschikbaar
Maandag t/m vrijdag 8:00 - 21:00 uur
Openingstijden
Zaterdag 10:00 - 14:00 uur

Stuur uw vraag

Hebt u vragen? We helpen u graag.

Stuur uw vraag