Zoek uw zorgverlener

Zorg, hulpmiddelen of medicijnen nodig? Bekijk of uw zorgverlener een contract heeft met CZ en vind de beste zorgverleners bij u in de buurt.

Wat krijgt u in 2017 vergoed? Dat hangt af van de zorg die u krijgt en de afspraken die we hebben gemaakt met uw zorgverlener. Zoek uw zorgverlener en ontdek met de kleurcodes1 uw vergoeding. Deze informatie wordt dagelijks ververst en is bijgewerkt t/m .    • Groen vinkje: u krijgt de zorg volgens uw polisvoorwaarden vergoed. 
    • Oranje vinkje: u krijgt de zorg volgens uw polisvoorwaarden vergoed. In een incidenteel geval kan het zijn dat u langer moet wachten op uw behandeling als gevolg van onze afspraken over prijs en/of kwaliteit met ziekenhuizen en voor wijkverpleging.
    • Blauw vinkje: u krijgt de zorg volgens uw polisvoorwaarden vergoed, zoals bij gecontracteerde zorg. Ook al heeft de zorgverlener (nog) geen contract met ons.
    • Rood kruisje: u betaalt mogelijk een deel van de kosten van de behandeling zelf. Deze zorgverlener heeft geen contract met ons of niet alle behandelingen zijn gecontracteerd.
    terug naar de tekst

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Hoe kan het CZ Zorgteam u helpen?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor persoonlijk advies, het regelen van zorg en het vergelijken van zorgverleners.

Zorgteam