Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw mantelzorg?

Het CZ Zorgteam helpt u bij het vinden en regelen van de beste zorg. Voor uw naaste én voor uzelf. Zodat u kunt blijven zorgen maar ook tijd overhoudt voor andere dingen.

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor:

  • Uitleg over regelingen en vergoedingen.
  • Het regelen van de beste zorg (ook als die verder gaat dan alleen zorg uit de zorgverzekering)
  • Advies hoe u overbelasting kunt voorkomen.
  • Vragen over wachtlijstbemiddeling, second opinion, persoonsgebonden budget.
  • Uitleg over vervangende mantelzorg via Stichting Handen in Huis.

Bel (013) 594 91 10 (ma t/m vrij van 8:30 - 17:30 uur) of stuur uw vraag aan het CZ Zorgteam.

Speciale aandacht voor mantelzorgers

Er zijn in Nederland ruim 4 miljoen mantelzorgers. En dat aantal groeit snel. Daarom zijn enkele zorgadviseurs van het Zorgteam gespecialiseerd in mantelzorg.

Onze zorgadviseurs kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het regelen van vervangende mantelzorg. Of geven tips om goed voor uw naaste te zorgen, maar ook voor uzelf.

Mantelzorgers van mensen met dementie

Er zijn steeds meer mensen met dementie. En steeds vaker worden zij verzorgd door hun naasten. Een zware taak. Want dementie heeft grote gevolgen. Zowel voor de mensen met dementie als de mensen om ze heen.

Bij het CZ Zorgteam kunt u terecht met al uw vragen over zorgen voor iemand met dementie. Bovendien adviseren ze u graag over de speciale diensten die CZ heeft voor mantelzorgers van mensen met dementie.

Mantelzorgtest

Mantelzorgtest

Zorgt u ook voor iemand? Doe de test, krijg praktische tips om uw zorgtaken te verlichten en ontdek wat CZ voor u kan doen.

Bezoek van de mantelzorgmakelaar

Misschien zijn uw vragen te ingewikkeld of uitgebreid om telefonisch te bespreken met het CZ Zorgteam. Dan kunnen we een mantelzorgmakelaar voor u inschakelen.

De mantelzorgmakelaar komt bij u thuis om te bespreken welke extra zorg of ondersteuning u nodig hebt. De mantelzorgmakelaar wijst u de weg naar instanties en helpt u bij het aanvragen van regelingen.

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Hoe kan het CZ Zorgteam u helpen?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

CZ Zorgteam