Webinar: ‘Hoe werkt een second opinion?

Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Dan kunt u een andere arts of behandelaar vragen om een second opinion. Hoe werkt dat? Daarover organiseert CZ op 5 april een gratis webinar.

Tijdens het webinar ‘Hoe werkt een second opinion?’ vertellen twee experts u binnen 45 minuten wat een second opinion precies is en wanneer u deze kunt aanvragen. Ook kunt u vragen stellen aan onze experts. Het webinar is op donderdag 5 april en begint om 19.30 uur.

Nu inschrijven

Webinar Hoe werkt een second opinion

Dit komt tijdens het webinar aan bod

Tijdens het webinar bespreken KNO-arts Asaf Senft van ZBC Van Linschoten Specialisten en Zorgadviseur Helga Neessen onder meer:

  • Wat is een second opinion?
  • Wanneer is een second opinion aan te raden? Zijn er dan ook andere opties?
  • Hoe vraagt u een second opinion aan?
  • Krijgt u een second opinion vergoed?
  • Helemaal overstappen naar een andere arts, kan dat ook?

Voor wie is het webinar?

Het webinar ‘Hoe werkt een second opinion’ is een leerzame, laagdrempelig bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in een second opinion. 

Kunt u niet op donderdag 5 april, maar wilt u wel het webinar zien? Meld u dan gewoon aan. We sturen we u na het live webinar een e-mail met een link waarop u het webinar kunt terugkijken.

De sprekers

KNO-arts Asaf Senft

Asaf

Asaf is KNO-arts en werkt bij ZBC Van Linschoten Specialisten. Asaf legt graag medische kennis op een leuke en begrijpelijk manier uit. Hij is onder meer bekend van het tv-programma De Dokters.

img_Mantelzorg specialisatie

Helga

Helga is zorgadviseur in het CZ Zorgteam. Ze spreekt dagelijks klanten over medisch specialistische zorg en geeft ze bijvoorbeeld advies over wachtlijstbemiddeling of een second opinion.

Ja, ik meld mij aan voor het webinar


U ontvangt een bevestiging op dit e-mailadres.
We gebruiken uw mobiele nummer alleen om u eenmalig een sms-je te sturen voor aanvang van het webinar.
Ik ontvang graag meer informatie van CZ

Om uw aanmelding te verwerken, slaan wij uw gegevens tijdelijk op om u van informatie te voorzien rondom het webinar. Wij delen uw gegevens hiertoe met andere partijen waar CZ een overeenkomst mee heeft. Hierin is bepaald dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor het verzenden van e-mails over het webinar en een herinnering sms-bericht over het webinar. Uw gegevens worden op geen enkele manier voor andere doeleinden gebruikt. Door uw gegevens achter te laten, stemt u hiermee in.