Exclusief bij uw collectieve zorgverzekering: het Vitality-portal

Ga zelf online aan de slag met uw gezondheid.

Het vertrekpunt om te werken aan uw gezondheid

Op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Het begin is zo gemaakt, maar dan nog zien vol te houden. Op het Vitality-portal staan coaches altijd voor u klaar en zijn er tests en online trainingen die u helpen door te zetten om zo uw gezondheid te verbeteren.

Wapen u tegen werkstress

Wist u dat werkstress beroepsziekte nummer 1 is in Nederland? Om u weerbaarder te maken tegen stressmomenten op het werk en privé, biedt CZ u toegang tot het programma Veerkracht, onderdeel van het Vitality-portal.

Fysieke klachten de baas

Zwaar lichamelijk werk, steeds dezelfde beweging of een verkeerde werkhouding. 42% van de werknemers heeft er last van. U ook? Met het programma Sterk in Werk krijgt u een betere balans tussen fysieke belasting en rust. Zo blijft u fysieke klachten de baas.

Slaap lekker: uitgerust aan de slag

1 op de 5 Nederlanders slaapt slecht. En dat geeft problemen, ook op het werk. Het Vitality-portal biedt tal van praktische oefeningen, tips en het programma Slaap lekker om uzelf te herpakken. Zo slaapt u beter dan ooit te voren. Slaap lekker!

De voordelen

 • Samengesteld door deskundigen
 • 100% vertrouwelijk
 • Persoonlijke stress-check

Registreer op het Vitality-portal en log in

Ga op het Vitality-portal aan de slag met uw gezondheid.

 1. Bezoek

  Laat u inspireren door thema's als veerkracht, voeding en rust. 

 2. Registreer

  Registreer u voor online trainingen en nog meer tips en oefeningen.

 3. Log in

  U hebt nu toegang tot diverse gezondheidsprogramma's en bijhorende praktische informatie.

Waarom het Vitality-portal van FitzMe Company?

Kosteloos toegang

We zien het als onze missie om zorg in Nederland goed en betaalbaar te houden voor iedereen. Daarom bieden we u kosteloze zorgdiensten aan waarmee u gezond en aan het werk blijft.  

Advies over uw gezondheid

CZ selecteert voor u de beste gezondheidsoplossingen in de markt. De e-learningmodules en coaches geven u informatie en advies waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. 

100% vertrouwelijk

CZ en uw werkgever krijgen uw persoonlijke resultaten niet te zien. Uw werkgever krijgt alleen gegevens over de aantallen deelnemers. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar personen.

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over het Vitality-portal of één van de programma's? Bel FitzMe Company of stuur een e-mail.