Collectieve zorgverzekering via werkgever

Veel werkgevers hebben afspraken met CZ gemaakt over een collectieve zorgverzekering voor hun medewerkers. Ontdek hoeveel korting u krijgt op uw premie.

Bereken uw premie

De voordelen van een collectieve verzekering

Veel werkgevers hebben afspraken met ons gemaakt over een collectieve zorgverzekering voor hun medewerkers. Daarmee krijgt u praktische hulp bij het vinden van goede zorg, ruimere vergoedingen en profiteert u van korting op de premie op zowel de basisverzekering als aanvullende verzekering.

Bovendien krijgt u bij een collectieve zorgverzekering vaak extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of orthodontie.

Welke korting en vergoedingen heeft uw werkgever voor u geregeld? Vraag uw werkgever naar het collectiviteitsnummer en vergelijk de pakketten.

Korting voor het hele gezin

U verzekert uw hele gezin voordelig mee. De korting en de extra aanvullende dekkingen die u krijgt op een collectieve zorgverzekering geldt namelijk voor alle gezinsleden die op uw polis staan.

Handige overstapservice

Wij zeggen uw huidige verzekering voor u op zodra wij uw aanvraag hebben goedgekeurd. Zo heeft u er geen omkijken naar en loopt u geen risico dat u niet verzekerd bent.

Wanneer kunt u overstappen?

De zorgverzekering heeft een looptijd van één kalenderjaar en start meestal op 1 januari. Maar als u van werkgever verandert, kunt u nu al overstappen als u:

  • collectief verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, of
  • al verzekerd bent bij CZ.

Zorg ervoor dat u binnen 30 dagen na de ingangsdatum van uw nieuwe dienstverband overstapt.

 

Onze klanten geven ons een 8,0 4078 beoordelingen

Aanvragen en overstappen

Profiteer van korting op de premie en van ruimere vergoedingen. Voor uzelf én uw gezin.

Bereken uw premie
  • Wij zeggen uw huidige verzekering voor u op.
  • U hebt 14 dagen bedenktijd.
  • CZ accepteert iedereen, u bent van harte welkom.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis verzekerd.