Gratis webinar: ‘Antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen’

De vaktermen over de zorgverzekering vliegen u deze maanden om de oren; wachtlijsten, contractering, eigen risico, kloonpolis, behandelplafond, vrije zorgkeuze...

Webinar CZ

Tijdens het gratis webinar ‘Antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen’ geven onze experts in 45 minuten antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen. Ook kunt u vragen stellen aan een expertteam. Het webinar is op woensdag 10 oktober en begint om 19.30 uur.

Nu inschrijven

In het najaar mag u weer kiezen voor uw zorgverzekering. Hoe meer u ervan weet, hoe beter u kunt kiezen wat bij u past. Daarom organiseert CZ op 10 oktober om 19.30 uur dit webinar en beantwoordt de meest gestelde zorgverzekeringsvragen van deze periode. U kijkt het webinar thuis achter uw eigen PC, laptop, mobiel of tablet.

Dit komt tijdens het webinar aan bod

  • Wat is het verschil tussen verschillende basis verzekeringen?
  • Is een aanvullende verzekering echt nodig?
  • Verzekeraars contracteren niet alle zorgverleners, mag ik dan nog wel naar mijn eigen dokter of fysiotherapeut?
  • Als ik zelf mag kiezen naar welk ziekenhuis ik ga of naar welke fysiotherapeut, hoe moet ik die keuze dan maken?
  • Wat kan ik doen als er een wachtlijst is en wat is een behandelplafond?
  • Eigen risico, eigen bijdrage, hoe werkt dat nu precies?

Voor wie is het webinar?

Het webinar ‘Antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen’ is een leerzame, laagdrempelige online bijeenkomst voor iedereen die vragen heeft over de zorgverzekering.

Op een ander moment kijken?

Kunt u niet op woensdag 10 oktober, maar bent u wel geïnteresseerd? Meld u dan gewoon aan. We sturen we u nadien een link naar een video met hoogtepunten zodat u op een ander moment kunt kijken.