Man in de zorg springt omhoog

Uw collectieve zorgverzekering via de IZZ zorgverzekering door CZ

Bent u graag uitgebreid verzekerd of liever alleen verzekerd voor de belangrijkste zorg? Ga voor de verzekering die past bij uw wensen. En profiteer van collectieve voordelen.

De collectieve voordelen die u niet wil missen

Als medewerker in de zorg doet u telkens weer dat stapje extra als het gaat om de zorg voor anderen. Wij doen graag een stapje extra voor u! Met veel extra’s voor iedereen die in de zorg werkt.

 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar.
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.
 • Ruime vergoedingen in de aanvullende verzekeringen
  Denk aan arbeidsfysiotherapie, mindfulness, overgangsconsult en vervangende mantelzorg.
Ontdek de extra's

Ruimste vergoedingen

Vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen zijn speciaal voor u afgestemd met uw werkgever. Passend bij de zorg die u nodig heeft.

Veel extra's

Naast het meenemen van 5 ongebruikte fysiobehandelingen en jaarlijks een HealthCheck profiteert u van nog meer collectieve extra's.

Vertrouwde service

Wij zorgen voor service en gemak bij alles wat met de zorgverzekering te maken heeft. Al meer dan 90 jaar geven wij persoonlijk advies op maat.

Ook collectief verzekeren?

Stap vandaag nog over en kies net als uw collega's voor de voordelen van een collectieve zorgverzekering.

Bereken uw premie in 2 minuten
 • Handige opzegservice
 • Gratis voor kinderen tot 18 jaar
 • Altijd 14 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen over de collectieve zorgverzekering

Ja, uw gezinsleden kunnen net als u collectiviteitskorting krijgen op de aanvullende verzekering. Ook profiteren zij van alle collectieve voordelen zoals jaarlijks een HealthCheck en het meenemen van 5 ongebruikte fysiobehandelingen. Dit geldt ook voor uitwonende, studerende kinderen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

De vergoedingen in de basisverzekering zijn voor iedereen hetzelfde. Maar de vergoedingen van de aanvullende verzekering en tandartsverzekering verschillen per collectieve zorgverzekering. Deze bepalen we samen met uw werkgever of ledenorganisatie. En als collectief verzekerde profiteert u van meer voordelen en vergoedingen om fit en gezond te blijven. Bovenop alle extra's die u sowieso krijgt als CZ-klant.

Bent u al klant? Bekijk dan uw vergoedingen in Mijn CZ.

Zegt u uw lidmaatschap op bij de ledenorganisatie waar u lid bent? Geef dit alstublieft aan ons door. Meestal blijft u tot 1 januari van het volgende jaar collectief verzekerd. Wij zetten de collectieve verzekering daarna om in een individuele verzekering.

Vragen? Neem contact met ons op

Geen zorgen met vergoedingszekerheid

Met de vergoedingszekerheid krijgt u de kosten voor uw zorg gewoon vergoed. Ook als we nog in onderhandeling zijn over een contract met uw ziekenhuis. U hoeft dus niet te wachten met uw behandeling. De vergoedingszekerheid geldt (nog) niet voor het Zaans Medisch Centrum, Martini Ziekenhuis en Maasziekenhuis Pantein. In de CZ Zorgvinder vindt u welke zorg u vergoed krijgt.