Hero_Over-CZ

Over CZ

Welkom bij CZ groep. Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Onze missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén.

Wie wij zijn

Over CZ Zorgverzekeraar

Zorg die verder gaat

Wij streven ernaar om alles rond onze zorgverzekeringen eenvoudig en gemakkelijk te maken. En wij bieden persoonlijke begeleiding naar goede zorg. Wij werken iedere dag aan het beschikbaar maken en houden van goede zorg voor iedereen die het nodig heeft.

In de maatschappij

CZ groep is op verschillende manieren bij de samenleving betrokken. Wij gebruiken het CZ Fonds om speciale zorgprijzen uit te delen als extra ondersteuning en waardering. Hiernaast hebben we partnerships met onder andere het Ronald McDonald Huis en CZ Tilburg Ten Miles.

Carrière met perspectief

We bieden onze 3,6 miljoen klanten niet alleen een uitstekende zorgverzekering, we willen ook dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Wij zoeken hiervoor de beste mensen. Mensen die betekenisvol werk willen doen in een organisatie die constant streeft naar verbetering.


Foto CZ Jaarverslag man met kinderen op skateboard

CZ in 2020

Wat zijn de ontwikkelingen in zorg? Wat doet CZ om de zorg te verbeteren? Wat is onze rol in de coronapandemie? En hoe tevreden zijn onze verzekerden en medewerkers? Onze resultaten en cijfers leest u terug in ons Jaarverslag.

Naar boven