Blijf gezond aan de slag met de ZZP Fit-Check

Als zzp’er bent u extra kwetsbaar bij ziekte. Want geen werk betekent vaak geen inkomen. Voorkomen is dus beter dan genezen. Breng uw gezondheid en risico's in kaart met de ZZP Fit-Check. En houd grip op uw gezondheid.

Gratis bij uw ZZP Zorgverzekering

Hebt u een ZZP Zorgverzekering bij CZ? Dan kunt u elk jaar een gratis ZZP Fit-Check doen. U ontvangt vanzelf een e-mail met de uitnodiging om deel te nemen.

41%

van de zzp’ers heeft geen voorziening voor arbeidsongeschiktheid

Bron:
Zelfstandigen Enquête Arbeid van TNO en CBS, 2019

1 op de 5

zzp’ers is weleens arbeidsongeschikt geweest

Bron:
ZZP Barometer 2019

20%

van de zzp’ers werkt altijd door bij ziekte

Bron:
ZZP Barometer, 2018

Zo werkt de ZZP Fit-Check

Nadat u de ZZP Zorgverzekering hebt afgesloten, ontvangt u van onafhankelijk kennisinstituut NIPED een uitnodiging om de ZZP Fit-Check te doen. De ZZP Fit-Check werkt heel eenvoudig. U doet hem gewoon thuis. Zo werkt het:

  1. Vul een online vragenlijst in over uw leefstijl en gezondheid: bijvoorbeeld over beweging, uw eet- en drinkpatroon, bloeddruk, cholesterol, erfelijkheid, lengte en gewicht.

  2. Doe de thuistest. Hiervoor krijgt u een doosje thuisgestuurd met vingerpriktest. Daarmee kunt u wat druppels bloed afnemen. Deze stuurt u vervolgens naar het laboratorium.

  3. Ontvang een persoonlijk rapport met de resultaten van uw gezondheidscheck.

  4. Krijg een advies op maat met praktische tips voor een gezonde leefstijl.

  5. Ga aan de slag met uw gezondheid: alleen of onder begeleiding van uw huisarts of andere zorgverleners. In het rapport vindt u adressen van websites, organisaties of hulpverleners.

100% vertrouwelijk

ZZP Fit-Check 100% vertrouwelijk

Natuurlijk staat uw privacy voorop. We laten de ZZP Fit-Check daarom uitvoeren door NIPED. CZ krijgt de resultaten van de test niet te zien. NIPED is een onafhankelijke instelling die de Fit-Check heeft ontwikkeld in samenwerking met onder andere de Hartstichting en het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Stap vandaag nog over

Stap vandaag nog over en profiteer van de gezonde voordelen van de ZZP Zorgverzekering. Wij zeggen uw huidige verzekering dan voor u op.

Bereken uw premie in 2 minuten

ZZP Fit-Check:

  • Gratis bij de ZZP Zorgverzekering
  • Vrijblijvend en 100% vertrouwelijk
  • Makkelijk online in te vullen
  • Direct inzicht in uw gezondheid
  • Praktische tips voor een betere leefstijl

ZZP Zorgcoach

Voor alle vragen over de ZZP Zorgverzekering
Naar boven