Blijf fit en duurzaam inzetbaar met de ZZP Fit-Check

U wilt geen inkomen verliezen door uitval door ziekte. Voorkomen is beter dan genezen, zeker als zzp'er. Breng uw gezondheid en risico's in kaart met de kosteloze ZZP Fit-Check. Een extra service bij uw ZZP Zorgverzekering. Daarmee houdt u grip op uw gezondheid.

Voor wie is de ZZP Fit-Check?

De ZZP Fit-Check wordt jaarlijks aangeboden aan alle zzp’ers met een ZZP Zorgverzekering bij CZ. Hebt u een ZZP Zorgverzekering? Dan ontvangt u vanzelf een e-mail met de uitnodiging om deel te nemen.

ZZP Fit-Check

Zo werkt de ZZP Fit-Check

Nadat u de ZZP Zorgverzekering hebt afgesloten, ontvangt u van onafhankelijk kennisinstituut NIPED een uitnodiging om de ZZP Fit-Check te doen. Natuurlijk is dit niet verplicht. De ZZP Fit-Check werkt heel eenvoudig. U doet hem gewoon thuis. Zo werkt het:

  1. Vul een online vragenlijst in over uw leefstijl en gezondheid: bijvoorbeeld over beweging, uw eet- en drinkpatroon, bloeddruk, cholesterol, erfelijkheid, lengte en gewicht.

  2. Ontvang een persoonlijk rapport met de resultaten van uw gezondheidscheck.

  3. Krijg een advies op maat met praktische tips voor een gezonde leefstijl.

  4. Ga aan de slag met uw gezondheid: alleen of onder begeleiding van uw huisarts of andere zorgverleners. In het rapport vindt u adressen van websites, organisaties of hulpverleners.

100% vertrouwelijk

ZZP Fit-Check 100% vertrouwelijk

Natuurlijk staat uw privacy voorop. We laten de ZZP Fit-Check daarom uitvoeren door NIPED. CZ krijgt de resultaten van de test niet te zien. NIPED is een onafhankelijke instelling die de Fit-Check heeft ontwikkeld in samenwerking met onder andere de Hartstichting en het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Stap vandaag nog over

7 tot 8% korting op uw ZZP Zorgverzekering. Hebt u nu een collectieve zorgverzekering? Stap dan over naar de ZZP Zorgverzekering en krijg het hele jaar korting.

Bereken uw premie of sluit direct af

ZZP Fit-Check:

  • Kosteloos
  • 100% vertrouwelijk
  • Vrijblijvend
  • Makkelijk online
  • Praktische tips

ZZP Zorgcoach

Voor alle vragen over de ZZP Zorgverzekering