Uw medewerkers gezond aan het werk met extra voordeel

CZ biedt uw medewerkers vanaf 2020 niet alleen premiekorting, maar ook het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven.

Ontdek Gezond aan het werk

Zo houdt ú medewerkers gezond

Veel werkgevers willen hun medewerkers wel helpen bij een gezonde leefstijl, maar weten vaak niet hoe. CZ gaat verder. Door samen met u te werken aan de gezondheid van medewerkers. Met advies over een duidelijke aanpak en met slimme oplossingen voor de financiering daarvan. We doen dat in 4 stappen:

1. Inzicht krijgen

Werkstress, mantelzorgtaken, rugklachten. Weet u wie van uw medewerkers een gezondheidsrisico loopt? Zorg voor een goede analyse om tot de juiste aanpak te komen.

2. Zorg inzetten

Minder stress, een gezondere leefstijl of oudere werknemers langer inzetbaar houden. Elke uitdaging verdient een eigen aanpak. We zoeken graag samen met u de beste opties.

3. Zorg financieren

U hebt een goede aanpak om medewerkers gezond en inzetbaar te houden. Maar hoe gaat u dit betalen? Bespaar kosten met slimme financieringsoplossingen voor duurzame inzetbaarheid. Er is meer mogelijk dan u denkt.

4. Gezond aan het werk

CZ biedt uw medewerkers die collectief aanvullend verzekerd zijn vanaf 2020 niet alleen premiekorting, maar ook het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven.

Zo houdt Nunhems medewerkers gezond

Neem een kijkje in de keuken bij verschillende werkgevers. En ontdek hoe zij samen met CZ werken aan gezondheid en inzetbaarheid. Zoals Nunhems, die voor de inzet van preventieve zorg werkt met de CZ Interventiewijzer. Hiermee kunnen zij zélf snel en eenvoudig de beste interventies zoeken. En hun medewerkers gezond houden met goede, preventieve zorg.

Lees hoe Nunhems dit voor elkaar krijgt Lees ook de verhalen van andere werkgevers

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor werkgevers met actuele thema’s rondom gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Ja, schrijf mij in

Intermediair?

Werkgevers helpen we bij het vergroten van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Dat doen we graag samen met u. Weten hoe?

Lees de informatie voor intermediairs

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.