Slechthorendheid en werk

Over slechthorendheid wordt zelden gesproken op de werkvloer. Toch hoort 1 op de 10 slecht. Ook op het werk. Wat zijn de gevolgen voor werkgevers?

Slechthorendheid en werk

Verzekeringen en bedrijfszorg

MKB'er, ZZP'er of intermediair?

Bekijk ook de informatie speciaal voor ZZP, MKB of intermediair.

Zo werkt u aan een gezond bedrijf

Zorg is meer dan alleen verzekeren. Het is ook werken aan gezonde medewerkers. En het slim financieren daarvan. Vraagstukken waar u zich als HR-manager mee bezighoudt. En wij ook.

Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Werkstress, mantelzorgtaken, rugklachten. Weet u wie van uw medewerkers een gezondheidsrisico loopt? Zorg voor een goede analyse om tot de juiste aanpak te komen.

Werk aan de inzetbaarheid van medewerkers

Een gezondere leefstijl stimuleren, oudere werknemers langer inzetbaar houden? U kunt veel bereiken met de juiste interventies. Hoe organiseert u deze? Dit kunt u doen.

Uw gezondheidsaanpak slim financieren

U wilt investeren in de gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers. Maar u vraagt zich af hoe u dit kunt financieren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Onze aanpak voor gezonde medewerkers

Duurzame inzetbaarheid is geen project maar een doorlopende activiteit. Dat betekent continu monitoren en bijstellen. Daar helpen we HR-managers bij. Met een aanpak afgestemd op úw bedrijf.

Verminder verzuim met Bedrijfszorg van CZ

24/7 online, een zegen of een vloek?

Geen organisatie kan tegenwoordig zonder mail, apps of social media. Maar een appje, mailtje of sms brengt medewerkers zomaar 5 minuten uit hun concentratie. Hoe ga je daar als werkgever mee om?

Tips voor meer ontspanning

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor HR-professionals met actuele thema’s rondom gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Ja, schrijf mij in

Neem contact op met CZ Zakelijk

We helpen u graag met al uw vragen over het gezond en inzetbaar houden van uw medewerkers en de collectieve zorgverzekering.