Minicollege: herken werkstress op afstand

Het is niet makkelijk om als leidinggevende de signalen van stress en burn-out te herkennen. Zeker niet wanneer je veel op afstand werkt. Maar het kan wel! Weten hoe? Ontdek het in 3 minuten met het minicollege werkstress van FitzMe.

Zo herkent (en voorkomt) u werkstress

Thuiswerken blijft voorlopig de norm. Iedereen gaat daar anders mee om. De één blijft maar doorgaan en is overdreven aanwezig. De ander trekt zich terug en is praktisch onzichtbaar. Maar één ding hebben deze groepen gemeen: het risico op stress en burn-out.

Aan leidinggevenden de taak om dit op tijd te herkennen en erger te voorkomen. Daarom ontwikkelden we samen met FitzMe dit handige minicollege waarmee u werkstress bij uw team in één oogopslag herkent.

FitzMe helpt uw medewerkers

Met het minicollege hebt u inspiratie opgedaan om signalen van stress op tijd te herkennen. Maar uw medewerkers kunnen ook zélf aan de slag werkstress op tijd te herkennen en voorkomen. FitzMe geeft ze praktische informatie, oefeningen en diverse gezondheidscursussen hiervoor.

Grip op gezondheid met de collectiviteit van CZ

Een collectiviteit van CZ biedt vele extra's. We geven werkgevers inzicht in gezondheidsrisico’s en helpen bij het voorkomen van verzuim. Met deze gratis diensten bijvoorbeeld.

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven