Medewerker van het Zorgteam

CZ Zorgteam helpt bij het regelen van zorg

Zorg nodig? Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.

Liever bellen? Dat mag ook: 013 594 91 10

Met welke vragen kan ik terecht bij het CZ Zorgteam?

Onze zorgadviseurs helpen u bij het vinden en regelen van zorg. Zij ondersteunen bij vragen als:

  • Welke zorgverlener past bij mijn situatie en wensen?
  • Hoe regel ik thuiszorg, revalidatie of oncologische nazorg?
  • Kan ik ergens anders sneller terecht met wachtlijstbemiddeling?
  • Hoe vraag ik een second opinion aan?
  • Waar kan ik als mantelzorger hulp en tips krijgen?

Hulp voor mantelzorgers

Als u voor iemand anders zorgt, kunt u best wat hulp gebruiken. Ook daarover kunt u terecht bij het CZ Zorgteam. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over vergoedingen, het regelen van mantelzorg, of het persoonsgebonden budget. De zorgadviseurs kunnen u ook tips geven om overbelasting te voorkomen en in contact brengen met een mantelzorgmakelaar.

Voor al uw andere vragen...

Heeft u andere vragen? Bijvoorbeeld over vergoedingen, betalingen of een ingediende rekening? Stel ze aan onze klantenservice.

Haal meer uit CZ Extra

Of u nu gezonder wil leven of zorg nodig heeft. Bij CZ krijgt u meer dan 20 gratis extra's die u support geven bij uw zorg en gezondheid. Zoals de FitzMe app, voor een gezondere leefstijl, appen met een verpleegkundige en kortingen op brillen, sportkleding en nog veel meer. Wat past bij u?

Ontdek alle extra's
Man en vrouw kijken op tablet

Zorg nodig?

Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.

Naar boven