CZ Zorgteam helpt bij het regelen van zorg

Zorg nodig? Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.

Man van het Zorgteam aan het bellen met headset op

Met welke vragen kan ik terecht bij het CZ Zorgteam?

Onze zorgadviseurs helpen u bij het vinden en regelen van zorg. Zij ondersteunen bij vragen als:

  • Welke zorgverlener past bij mijn situatie en wensen?
  • Hoe regel ik thuiszorg, revalidatie of oncologische nazorg?
  • Kan ik ergens anders sneller terecht met wachtlijstbemiddeling?
  • Hoe vraag ik een second opinion aan?
  • Waar kan ik als mantelzorger hulp en tips krijgen?

Hulp voor mantelzorgers

Als u voor iemand anders zorgt, kunt u best wat hulp gebruiken. Ook daarover kunt u terecht bij het CZ Zorgteam. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over vergoedingen, het regelen van mantelzorg, of het persoonsgebonden budget. De zorgadviseurs kunnen u ook tips geven om overbelasting te voorkomen en in contact brengen met een mantelzorgmakelaar.

Voor al uw andere vragen...

Heeft u andere vragen? Bijvoorbeeld over vergoedingen, betalingen of een ingediende rekening? Stel ze aan onze klantenservice.

Haal meer uit CZ Extra

Sportpakket, online gezondheidstrainingen, korting op brillen. Of u nu gezonder wil leven of zorg nodig heeft. Bij CZ krijgt u meer dan 20 gratis extra's die u support geven bij uw zorg en gezondheid. Wat past het beste bij รบ?

Ontdek alle extra's
Man en vrouw kijken op tablet

Zorg nodig?

Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.