Overeenkomst gecombineerde leefstijlinterventie

Hieronder informeren wij u over de inhoud van de overeenkomst en over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen dan wel kunt wijzigen.

Overeenkomst aanvragen Regionale Huisartsen organisaties en Samenwerkingsverbanden van leefstijlcoaches

Bent u een Regionale Huisartsen organisatie (RHO) of samenwerkingsverband van leefstijlcoaches binnen het kernwerkgebied van CZ of daarbuiten, wilt u de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) voor volwassenen aanbieden én voldoet u aan ons inkoopbeleid? Vraag dan een overeenkomst aan.

Aanvragen overeenkomst

  1. Vul het aanvraagformulier in.
  2. Stuur dit per e-mail op.
  3. Uw vragenlijst wordt beoordeeld door de regionale zorginkoper. Is er nog aanvullende informatie nodig? Dan benaderen we u om dit bij u op te vragen.

Overeenkomst aanvragen individuele leefstijlcoach

Bent u een individuele leefstijlcoach binnen het kernwerkgebied van CZ en is er in uw regio geen regionale huisartsen organisatie (RHO) of samenwerkingsverband van leefstijlcoaches voor de GLI voor volwassenen gecontracteerd, dan kunt u een overeenkomst aanvragen als u aan de voorwaarden van ons inkoopbeleid voldoet.

Aanvragen overeenkomst individuele leefstijlcoaches

  1. Vul het aanvraagformulier in.
  2. Stuur dit per e-mail op.
  3. Uw vragenlijst wordt beoordeeld door de afdeling Zorginkoop. Is er nog aanvullende informatie nodig? Dan benaderen we u om dit bij u op te vragen.

Contact

Neem contact op met Relatiebeheer Zorgverleners