Zorginkoopbeleid

CZ groep vindt dat goede zorg bereikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom maken we jaarlijks afspraken met zorgaanbieders over de kwaliteit en prijs van hun zorg.

De beste zorg, voor iedereen

Als CZ groep willen we goede zorg betaalbaar en toegankelijk houden voor al onze 3,6 miljoen klanten. Daarom maken we afspraken met zorgaanbieders over de kwaliteit en prijs van hun zorg. Zo’n 95% van de Nederlandse zorgaanbieders heeft een contract met CZ.

Soms gaan we nog een stap verder. Voor sommige zorg sluiten we alleen contracten af met zorgaanbieders die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Meer over selectieve inkoop

Ook willen we zorg inkopen die zo veel mogelijk waarde toevoegt voor de patiënt. Zorg die écht past bij diens behoefte. Zó kopen we zorg in op waarde

Bekijk ons inkoopbeleid

Waaraan moet u als zorgaanbieder voldoen om in aanmerking te komen voor een contract met CZ? In ons zorginkoopbeleid leest u meer over onze visie en uitgangspunten van ons inkoopproces.

CZ groep heeft geen apart zorginkoopbeleid ten aanzien van dialyse, radiotherapie, ambulancezorg en apotheekhoudende huisartsen: