Overeenkomst aanvragen

Hieronder informeren wij u over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen.

Voorbereiding

Voordat u kunt beginnen met het aanvragen moet u het volgende geregeld hebben:

  • juiste registratie van de onderneming/vestiging in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (w.o. vertegenwoordigingsbevoegde persoon);
  • een AGB-code voor de onderneming/vestiging. U kunt deze aanvragen via Vektis;
  • juiste en volledige registratie van de onderneming/vestiging (en/of nevenvestigingen) in het AGB-register van Vektis;
  • een juist en geldig VECOZO-certificaat. Voor toegang tot het Zorginkoopportaal van VECOZO heeft u een geldig persoonlijk certificaat nodig dat voorzien is van de juiste autorisatie. Ga naar VECOZO om dit aan te vragen.

De aanvraag

Is uw praktijk juist geregistreerd bij Vektis, maar heeft u nog geen vragenlijst ontvangen voor een overeenkomst farmaceutische zorg? Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer Zorgverleners. Dan ontvangt u alsnog via VECOZO de vragenlijst.

Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, beoordelen wij of uw aanvraag voldoet aan ons zorginkoopbeleid. Wij stellen u hiervan schriftelijk op de hoogte, en streven ernaar om dat binnen 10 werkdagen te doen. Wanneer wij besluiten u een overeenkomst aan te bieden ontvangt u een aanbod via het landelijke Zorginkoopportaal van VECOZO.

De overeenkomst accepteren

Als wij uw aanvraag goedkeuren, bieden wij u de overeenkomst aan (via VECOZO).
Bent u akkoord met de inhoud van de overeenkomst en voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u de overeenkomst accepteren.

Overeenkomsten Farmaceutische zorg

Bekijk de overeenkomsten voor Farmaceutische zorg.

Contact

Neem contact op met Relatiebeheer Zorgverleners