Declareren

U levert uw declaraties digitaal aan via VECOZO conform de meest recente Vektis Standaard Externe Integratie Huisartsenhulp. Bekijk ook de voorwaarden voor het declareren.

Voorwaarden

Hebt u een overeenkomst met CZ gesloten? Dan vindt u in de bijlage Administratie van de overeenkomst de voorwaarden voor het declareren. Als u geen overeenkomst met CZ hebt gesloten, dan declareert u volgens de voorwaarden declareren zonder overeenkomst. U levert in beide situaties uw declaraties digitaal aan via de website van VECOZO conform de meest recente Vektis Standaard Externe Integratie Huisartsenhulp.

Inschrijving Op Naam

De landelijke ION-database is leidend voor het indienen van declaraties door huisartsen. De declaraties inschrijftarief worden vooraf gecontroleerd aan de hand van de landelijke registratie Inschrijving Op Naam. In het document Inschrijving Op Naam staat meer informatie over de afhandeling van declaraties.

Machtigingsformulier servicebureau

Maakt u gebruik van de diensten van een servicebureau? Dan kunt u dit met het formulier Machtiging huisartsen via servicebureau aan CZ laten weten.

Contact

Vragen? Neem contact op met onze afdeling Declaraties.

Naar boven