Duurzame coalitie: van traditionele inkoop naar nauwe samenwerking

Samenwerken voor betere zorg

De zorg is niet toekomstbestendig. En innovatie gaat niet snel genoeg. Terwijl patiënten wel steeds meer verwachten. Daarom gaat CZ steeds meer langdurig samenwerken met zorgverleners. Dat doen we in een duurzame coalitie.

Werken aan toekomstbestendige zorg

Niet meer elk jaar onderhandelen over prijs en kwaliteit, maar langdurig samenwerken aan gezamenlijke doelen. Zodat we samen de uitdagingen in de zorg aan kunnen. Dat doen we door slimmer te werken en in te zetten op innovaties. Met een aantal grote zorginstellingen in ons kerngebied werken we aan één doel: het toekomstbestendig houden van de zorg.

Gezamenlijke visie en doelstellingen

CZ staat niet aan de zijlijn, maar is intensief betrokken. Samen met de zorginstelling bepalen we wat we willen bereiken. En we voelen ons beide verantwoordelijk voor het behalen van onze doelen. We maken afspraken over:

  • het verhogen van de kwaliteit
  • de toegankelijkheid van zorg
  • de afbouw van kosten
  • het werkplezier van zorgmedewerkers

Ontdek hoe we samenwerken in een duurzame coalitie 

Deze aanpak levert écht iets op

Met het Zuyderland Ziekenhuis hebben we in korte tijd al mooie resultaten behaald. Maag-, darm- en leverpatiënten kunnen met de MijnIBDcoach digitaal in contact blijven met hun arts. Door het gebruik van de online coach is het aantal ziekenhuisopnames gehalveerd.

Bekijk alle innovaties waar we aan werken

Naar boven