Overeenkomst fysiotherapie

Hieronder informeren wij u over de inhoud van de overeenkomst en over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen dan wel kunt wijzigen.

Overeenkomst fysiotherapie met modules

CZ groep hanteert vanaf 2024 één basisovereenkomst voor fysiotherapie. Aanvullend op deze basisovereenkomst is het mogelijk om één of twee modules af te sluiten. Elke module kent zijn eigen voorwaarden en honorering. De verschillende modules zijn af te sluiten per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober.

Lees meer over het beleid

Inhoud overeenkomst

De overeenkomst eerstelijns fysiotherapie bestaat uit een Individueel Deel (deel I) en uit een Algemeen Deel (deel II). Deel I bevat individuele gegevens, op het individueel staat ook welke overeenkomst het betreft. In deel II staan de algemene voorwaarden die wij stellen aan alle zorgaanbieders fysiotherapie.

Basisovereenkomst eerstelijns fysiotherapie 2021-2022-2023

Overeenkomst wijzigen

De meeste gegevens van zorgaanbieders staan geregistreerd in de AGB-database. Houd deze gegevens up-to-date, want ze worden ook door ons gebruikt.

Contact

Voor vragen over contracten en uw gegevens, of aanpassingen in uw betaalgegevens neemt u contact op met de afdeling Relatiebeheer.

 
Naar boven