Overeenkomst fysiotherapie

Hieronder informeren wij u over de inhoud van de overeenkomst en over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen dan wel kunt wijzigen.

Overeenkomst fysiotherapie met modules

CZ groep hanteert vanaf 2024 één basisovereenkomst voor fysiotherapie. Aanvullend op deze basisovereenkomst is het mogelijk om één of twee modules af te sluiten. Elke module kent zijn eigen voorwaarden en honorering. De verschillende modules zijn af te sluiten per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. De overeenkomst en modules worden niet met terugwerkende kracht toegekend.

Lees meer over het beleid

Inhoud overeenkomst

De overeenkomst eerstelijns fysiotherapie bestaat uit een Individueel Deel (deel I) en uit een Algemeen Deel (deel II). Deel I bevat individuele gegevens, op het individueel staat ook welke overeenkomst het betreft. In deel II staan de algemene voorwaarden die wij stellen aan alle zorgaanbieders fysiotherapie.

Overeenkomst wijzigen

De meeste gegevens van zorgaanbieders staan geregistreerd in de AGB-database. Houd deze gegevens up-to-date, want ze worden ook door ons gebruikt.

Overeenkomst aanvragen

Wilt u een overeenkomst bij CZ aanvragen? Dan moet u voldoen aan ons inkoopbeleid. Dit toetsen wij nadat u een aanvraag voor een overeenkomst heeft ingediend. Besluiten wij u een overeenkomst aan te bieden? Dan maken wij hiervoor gebruik van het landelijke Zorginkoopportaal van VECOZO.

Contact

Neem contact op met Relatiebeheer Zorgverleners