Overeenkomst fysiotherapie

Hieronder infomeren wij u over de inhoud van de overeenkomst en over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen dan wel kunt wijzigen.

Drie verschillende overeenkomsten fysiotherapie

CZ kent in 2019/2020 drie verschillende overeenkomsten voor fysiotherapie; overeenkomst A, B en C. Elke overeenkomst heeft haar eigen voorwaarden en tarief. De indeling vindt plaats op basis van de door de praktijk gerealiseerde behandelindex 2017 en de mate waarin u zich wilt inzetten voor het uitzetten van de PREM.

Lees meer over het beleid

Inhoud overeenkomst

De overeenkomst eerstelijns fysiotherapie bestaat uit een Individueel Deel (deel I) en uit een Algemeen Deel (deel II). Deel I bevat individuele gegevens, op het individueel staat ook welke overeenkomst het betreft; A, B of C. In deel II staan de algemene voorwaarden die wij stellen aan alle zorgaanbieders fysiotherapie.

Bekijk het Algemeen Deel van de overeenkomst eerstelijns fysiotherapie 2019 - 2020 (A en B overeenkomst) / 2019 (C overeenkomst) en Algemeen Deel van de overeenkomst eerstelijns fysiotherapie 2020 – 2021 (C overeenkomst).

Het aanvragen van een overeenkomst voor 2020 is niet meer mogelijk. Voor nieuwe contractanten fysiotherapie hanteren wij een beperkt instroombeleid. U kunt hierover meer lezen in ons zorginkoopbeleid (paragraaf 3.3.9).

Overeenkomst wijzigen

De meeste gegevens van zorgaanbieders staan geregistreerd in de AGB-database. Houd deze gegevens up-to-date, want ze worden ook door ons gebruikt.

Contact

Voor vragen over contracten en uw gegevens, of aanpassingen in uw betaalgegevens neemt u contact op met de afdeling Relatiebeheer.