Overeenkomst fysiotherapie

Hieronder infomeren wij u over de inhoud van de overeenkomst en over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen dan wel kunt wijzigen.

Drie verschillende overeenkomsten fysiotherapie

CZ kent in 2019 drie verschillende overeenkomsten voor fysiotherapie; overeenkomst A, B en C. Elke overeenkomst heeft haar eigen voorwaarden en tarief. De indeling vindt plaats op basis van de door de praktijk gerealiseerde behandelindex 2017 en de mate waarin u zich wilt inzetten voor het uitzetten van de PREM. Om te bekijken voor welke overeenkomst u in aanmerking zult komen komt voor 2019 raadpleegt u het zorginkoopbeleid paramedische zorg 2019  (vanaf pagina 11).

Inhoud overeenkomst

De overeenkomst eerstelijns fysiotherapie bestaat uit een Individueel Deel (deel I) en uit een Algemeen Deel (deel II). Deel I bevat individuele gegevens, op het individueel staat ook welke overeenkomst het betreft; A, B of C. In deel II staan de algemene voorwaarden die wij stellen aan alle zorgaanbieders fysiotherapie. Bekijk het Algemeen Deel van de overeenkomst eerstelijns fysiotherapie 2019.

Overeenkomst aanvragen

Wilt u een overeenkomst bij CZ aanvragen? Dan moet u voldoen aan ons inkoopbeleid. Dit toetsen we met een vragenlijst. Wij maken hierbij gebruik van het landelijke Zorginkoopportaal van VECOZO.

Overeenkomst wijzigen

De meeste gegevens van zorgaanbieders staan geregistreerd in de AGB-database. Houd deze gegevens up-to-date, want ze worden ook door ons gebruikt.

Contact

Voor vragen over contracten en uw gegevens, of aanpassingen in uw betaalgegevens neemt u contact op met de afdeling Relatiebeheer.